Albo binnendeuren in landelijke stijl

Hebt u een landelijk interieur en bent u op zoek naar een bijpassende landelijke binnendeur? Wij werken met diverse merken voor binnendeuren waaronder Albo Deuren. Albo Deuren heeft een divers aanbod aan binnendeuren in diverse stijlen. Dit varieert van strakke deuren met panelen tot aan stoere boerderij deuren.

Als je het over een uniek assortiment hebt, dan noem je Albo Deuren. Albo heeft een eigen kijk op binnendeuren en buitendeuren. Doordat Albo de productie van hun deuren volledig zelf verzorgt, kan deze eigen kijk zich vertalen in vele bijzondere deuren. Albo deuren zijn hierdoor een geweldige aanvulling op ons assortiment.

 

 

Albo landelijke binnendeuren

Alle Albo deuren worden gespoten in een watergedragen grondverf, voorlak of aflak en voorzien van beglazing en hang- en sluitwerk. Albo heeft een grote collectie binnen- en buitendeuren, waarbij elke deur zijn unieke kenmerken heeft. De landelijke binnendeuren zijn er in verschillende stijlen. Zo kunt u kiezen voor een rustieke boerderijdeur of een landelijke paneeldeur.

Volledig houten deuren

Albo is een van de weinige fabrikanten die net zoals vroeger nog volledig houten deuren maakt. Deze deuren hebben een prachtige houtstructuur die een klassieke uitstraling geeft. Ook  hebben wij diverse de landelijke binnendeuren die de barnwood uitstraling hebben met verschillende houttinten.

Albo landelijke binnendeuren Boerderijdeur Simon Maree Deurenspecialist

Meer weten?

Meer informatie of advies over landelijke binnnendeuren, Albo deuren of onze andere merken? Maak een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Impressie Albo deuren