Albo binnendeuren in moderne stijl

Hebt u een modern interieur en bent u op zoek naar een bijpassende moderne binnendeur? Als deurenspecialist werken wij met diverse merken waaronder ook Albo Deuren. Albo Deuren heeft een divers aanbod aan deuren. Dit varieert van steel look binnnendeuren tot aan dichte vlakke moderne binnendeuren.

Als je het over een uniek assortiment hebt, dan noem je Albo Deuren. Albo heeft een eigen kijk op binnendeuren en buitendeuren. Doordat Albo de productie van hun deuren volledig zelf verzorgt, kan deze eigen kijk zich vertalen in vele bijzondere deuren. Albo deuren zijn hierdoor een geweldige aanvulling op ons assortiment.

 

 

Albo moderne binnendeuren

Alle Albo deuren worden gespoten in een watergedragen grondverf, voorlak of aflak en voorzien van beglazing en hang- en sluitwerk. Albo heeft een grote collectie binnen- en buitendeuren, waarbij elke deur zijn unieke kenmerken heeft. De landelijke binnendeuren zijn er in verschillende stijlen. Zo kunt u kiezen voor een rustieke boerderijdeur of een landelijke paneeldeur.

Houten binnendeuren

Hoewel de moderne binnendeuren van Albo een stalen look hebben, zijn ze gemaakt van hout. Dit word met ranke en stakke profielen van hout bewerkstelligd. Deze moderne steel look deuren en dichte binnendeuren van Albo komen uit hun eigen fabriek.

Simon Maree Deurenspecialist Simon Maree Albo Binnendeuren website image

Meer weten?

Meer informatie of advies over landelijke binnnendeuren, Albo deuren of onze andere merken? Maak een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Impressie Albo deuren