Driepuntssluitingen bij Simon Maree: Veiligheid en Kwaliteit

Bij Simon Maree staat uw veiligheid centraal. Vandaar dat al onze deuren – van voordeuren tot openslaande garagedeuren – standaard voorzien zijn van driepuntssluitingen. Maar wat houdt dit precies in?

Wat is een Driepuntssluiting?

Een driepuntssluiting is een slotmechanisme dat een deur op drie verschillende punten vergrendelt: boven, midden en onder. Deze drievoudige vergrendeling biedt een aanzienlijk hogere beveiliging tegen inbraak dan traditionele sloten.

In het verleden waren de meeste sloten veel eenvoudiger van aard en functionaliteit. Traditionele sloten, vaak enkelvoudige slotmechanismen, boden basisbeveiliging door gebruik van een standaard sleutel en slot combinatie. Deze sloten werkten met een enkel vergrendelpunt, meestal in het midden van de deur, waardoor ze relatief gemakkelijk te forceren waren. De eenvoud van het ontwerp en de beperkte vergrendelpunten maakten deze sloten kwetsbaarder voor inbraakpogingen, zoals het openbreken of uitboren van het slot. Met de komst van modernere en geavanceerdere beveiligingstechnieken, zoals de driepuntssluitingen die wij bij Simon Maree gebruiken, is de veiligheid van deuren aanzienlijk verbeterd. Deze vooruitgang in slottechnologie zorgt niet alleen voor een hogere weerstand tegen inbraak, maar versterkt ook het gevoel van veiligheid en gemoedsrust voor huiseigenaren en bedrijven.

Waarom Standaard een Driepuntssluiting bij uw buitendeur?

  • Verhoogde Veiligheid: Onze driepuntssluitingen zorgen voor een robuuste beveiliging, waardoor uw huis of bedrijfspand beter beschermd is tegen inbraak.
  • Politiekeurmerk Veilig Wonen: Al onze sloten voldoen aan de hoge eisen van het politiekeurmerk, wat een extra zekerheid biedt voor uw veiligheid.
  • Standaard bij Elke Deur: Of het nu gaat om een voordeur, achterdeur, schuurdeur, tuindeur, of openslaande garagedeur, elke deur die Simon Maree installeert, wordt standaard uitgerust met een driepuntssluiting.
  • Esthetiek en Functionaliteit: Hoewel veiligheid voorop staat, zorgen wij ervoor dat onze sloten esthetisch passen bij de stijl van uw deur en interieur.

Uw Veiligheid, Onze Zorg

Wij bij Simon Maree begrijpen dat veiligheid en gemoedsrust essentieel zijn voor onze klanten. Onze standaard driepuntssluitingen op alle deuren garanderen niet alleen veiligheid maar ook kwaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom om de mogelijkheden te ontdekken.

Moderne, landelijke of klassieke voordeur

In de showroom hebben wij een dertigtal voordeuren staan om u een beeld te geven van de mogelijkheden. Wij hebben echter honderden modellen die wij bij u kunnen plaatsen. In de onderstaande video informeren wij u graag wat verder over onze werkwijze en vakmanschap.

 

Veiligheid en materiaal

Om uw deur helemaal naar wens te maken, bieden wij een ruime keuze aan deurbeslag. Al ons hang en sluitwerk heeft het politiekeurmerk. Het materiaal dat u kiest heeft natuurlijk ook invloed op de prijs. Als u kiest voor een mooie deur van bijvoorbeeld Merbau of Meranti hout, dan kiest u voor een deur met een lange levensduur die perfect sluit. Interesse? Wij ontvangen u graag in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze deuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Landelijk & klassieke voordeuren

Moderne voordeuren