Eiken binnendeuren

Eiken binnendeuren zorgen voor een warme en natuurlijke sfeer in uw woning. Met een breed scala aan stijlen, van robuust hout tot rustiek eiken in verschillende tinten zoals natuurlijk eiken, wit gekleurd en grey wash, bieden wij u volop keuze. Of u nu gaat voor fineer of massief eikenhout, er is altijd een deur die perfect aansluit bij uw interieur.

Onze eiken binnendeuren zijn beschikbaar in vele uitvoeringen. U kunt kiezen voor deuren met of zonder groeven, met klamp en schuine schoren, of met een gelijke of ongelijke plankverdeling. De tinten variëren van natuurlijk eiken en wit gekleurd tot grey wash. Bovendien bieden we de keuze tussen fineer of massief eikenhout, zodat u altijd een deur vindt die aansluit bij uw wensen.

Eiken Binnendeur Simon Maree 10 Website Image kopie

Hoogwaardige eiken deuren

Onze eiken binnendeuren zijn gemaakt van de beste materialen, wat zorgt voor degelijkheid en duurzaamheid. We bieden rustiek eikenhout, met enkele noesten en oneffenheden die zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Onze eiken binnendeuren worden altijd afgebeitst of afgelakt gemonteerd, zodat u zelf niet aan de slag hoeft. Indien gewenst, kunnen de deuren ook onbewerkt worden geleverd, zodat u ze kunt afbeitsen of lakken in dezelfde kleur als uw vloer of andere houttinten in huis.

 

Simon Maree Deurenspecialist Montage Voordeur Buitendeur Team Timmermannen 01.00 00 13 23.Still002

Deurbeslag bij uw Eiken binnendeuren

Het juiste deurbeslag maakt uw eiken binnendeur compleet. Wij leveren onze deuren met bronzen of zwartkleurig deurbeslag, wat zorgt voor een modern en stijlvol contrast. U kunt kiezen uit verschillende soorten deurklinken, scharnieren en sloten, allemaal leverbaar in diverse stijlen voor een prachtige afwerking.

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurbeslag

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurbeslag in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.
 

Maatwerk en Installatie Eiken binnendeuren

Bij ons kunt u ook terecht voor maatwerk. Onze deuren en kozijnen worden altijd op maat gemaakt om perfect in uw woning te passen. Dit zorgt voor een naadloze en esthetische afwerking met minimale naden en kieren. Dit komt ook goed van pas als u de vloer verandert of als niet alles helemaal rechtloopt in huis, zodat u zeker weet dat het er mooi uitziet en goed functioneert. Wij zorgen voor het inmeten en monteren, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe deur.

Meer weten

Meer informatie of advies over onze eiken binnendeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken