Houten garagedeuren

Bent u in het bezit van houten garagedeuren die verouderd zijn of toe aan vervanging zijn? Overweegt u een upgrade, of wenst u een frisse, vernieuwde uitstraling voor uw garage? Ontdek de veelzijdigheid en elegantie van houten garagedeuren in onze showroom. We bieden een diversiteit aan stijlen, variërend van het tijdloze karakter van klassieke ontwerpen tot de strakke lijnen van moderne esthetiek.

Bij ons staat persoonlijke benadering centraal. We nemen de tijd om samen met u alle mogelijkheden door te nemen, zodat we een houten garagedeur kunnen selecteren die naadloos aansluit bij uw wensen en de architectuur van uw woning. Onze experts staan klaar om u te begeleiden bij elke stap - van de initiële selectie tot de professionele installatie.

Na de keuze van uw ideale houten garagedeur, plannen we een bezoek aan uw woning om nauwkeurige metingen te verrichten. We zorgen voor een naadloze en professionele installatie, waarbij kwaliteit en aandacht voor detail voorop staan. Kwaliteit leveren is onze prioriteit, we streven ernaar om een product en service te bieden die uw verwachtingen overtreft. Dit doen we met een team aan eigen vakmensen. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen en verbeteren waar nodig.

Bezoek ons in de showroom en ervaar zelf de schoonheid, duurzaamheid en elegantie van onze houten garagedeuren. Laat u inspireren en ontdek hoe de natuurlijke charme van hout een uniek en uitnodigend karakter aan uw garage kan toevoegen.

 


 

Houten garagedeuren op maat

Een houten garagedeur is niet alleen een esthetisch verantwoorde keuze, maar biedt ook functionele voordelen, vooral voor fiets- en motorliefhebbers die gemakkelijk toegang wensen. Bij Simon Maree Deurenspecialist transformeren we uw garage met op maat gemaakte houten garagedeuren, die een perfecte combinatie van stijl, isolatie en veiligheid bieden, ver boven de standaard van traditionele kanteldeuren.

We begrijpen dat elke woning uniek is, en daarom bieden we u de mogelijkheid om elk aspect van uw houten garagedeur te personaliseren. Van de afmetingen en het ontwerp tot de kleur, elk element kan worden aangepast aan uw specifieke wensen en de esthetiek van uw woning. Onze houten garagedeuren zijn beschikbaar met diverse aanpassingsopties, waaronder HR++ glas en verticale panelen, om een onderscheidende en functionele toevoeging aan uw garage te verzekeren.

Bij Simon Maree Deurenspecialist staat veiligheid voorop. Onze houten garagedeuren zijn ontworpen met geavanceerde beveiligingsfuncties om maximale bescherming tegen inbraak te bieden. Combineer dit met superieure isolatie-eigenschappen, en u heeft een garagedeur die niet alleen stijlvol maar ook praktisch en veilig is.

Simon Maree Deurenspecialist Montage Voordeur Buitendeur Team Timmermannen 01.00 00 13 23.Still002

Inmeten en montage

Het inmeten en het monteren van houte garagedeuren kunt u aan ons toevertrouwen. Wij beschikken over een eigen montageteam met jarenlange ervaring in het inmeten en monteren van houten garagedeuren. Naast het perfect afhangen van deuren beschikken we ook over een groot assortiment hang- en sluitwerk. Zo kunt u de openslaande garagedeur geheel naar eigen wens maken. 

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze openslaande binnendeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken