Houten schuifdeuren binnen | Deurenspecialist Simon Maree

Houten schuifdeuren

Bent u op zoek naar houten schuifdeuren? Wij hebben diverse schuifdeuren gemaakt van verschillende materialen. Onze houten schuifdeuren zijn licht en voorzien van softclose systemen waardoor ze geruisloos en nauwkeurig sluiten.

Als het om houten schuifdeuren gaat is er veel mogelijk. Zo hebben wij houten schuifdeuren met de look van staal. Wij hebben echter ook barnwood schuifdeuren, ook wel boerderij schuifdeuren en verder is er nog veel meer mogelijk.

Een schuifdeur kan verschillende ruimtes binnen uw woning met elkaar verbinden. Glazen schuifdeuren geven helemaal een extra ruimtelijk effect. Binnenschuifdeuren passen in vrijwel ieder interieur. Samen vinden we de binnenschuifdeur die past bij uw smaak en woning.

 

 

Houten schuifdeuren

Staal look schuifdeuren met glas zijn de afgelopen jaren flink in populariteit gestegen. Niet gek, want industriële schuifdeuren met glas stralen kracht en klasse uit. Met zwart geanodiseerd aluminium of hout wordt een ware “stalen deuren” look gecreëerd.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies is waar wij van Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staat. Uw wensen, levensstijl en smaak zijn leidend in onze zoektocht naar een schuifdeur die bij u past. Het is namelijk niet eenvoudig om de juiste binnenschuifdeur uit te zoeken. 

Meer weten?

Meer informatie over onze schuifdeuren voor binnenshuis? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren. Pas uw cookievoorkeuren aan