Houten schuifdeuren

Bent u op zoek naar houten schuifdeuren? Wij hebben diverse schuifdeuren gemaakt van verschillende materialen. Onze houten schuifdeuren zijn licht en voorzien van softclose systemen waardoor ze geruisloos en nauwkeurig sluiten.Als het om houten schuifdeuren gaat is er veel mogelijk.

Zo hebben wij houten schuifdeuren met de look van staal. Wij hebben echter ook barnwood schuifdeuren, ook wel boerderij schuifdeuren en verder is er nog veel meer mogelijk. Een schuifdeur kan verschillende ruimtes binnen uw woning met elkaar verbinden. Glazen schuifdeuren geven helemaal een extra ruimtelijk effect. Houten schuifdeuren voor binnen passen in vrijwel ieder interieur. Samen vinden we de schuifdeur die past bij uw smaak en woning.

 

Houten schuifdeuren

Schuifdeuren met glas zijn de afgelopen jaren flink in populariteit gestegen vooral met de look van staal of te wel zwarte schuifdeuren. Niet gek, want industriële schuifdeuren met glas stralen kracht en klasse uit. Met zwart geanodiseerd aluminium of hout wordt een ware “stalen deuren” look gecreëerd. Naast houten schuifdeuren hebben wij uiteraard ook aluminium schuifdeuren.

Houten Schuifdeur Binnen Simon Maree Deurenspecialist Steel Look Schuifdeur Kamerhoge Binnendeur website image

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies is waar wij van Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staat. Uw wensen, levensstijl en smaak zijn leidend in onze zoektocht naar een schuifdeur die bij u past. Het is namelijk niet eenvoudig om de juiste binnenschuifdeur uit te zoeken. 

 

Houten Schuifdeuren Simon Maree Deurenspecialist Montage Voordeur Buitendeur Team Timmermannen 01.00 00 13 23.Still002

Schuifsysteem op maat

Wanneer u kiest voor op maat gemaakte houten schuifdeuren, bieden wij een breed scala aan opties. Elk van onze binnendeuren kan worden uitgerust met een uniek schuifsysteem, speciaal ontworpen voor houten schuifdeuren. Dit systeem is voorzien van een geavanceerd softclose-mechanisme, wat zorgt voor een soepele en geruisloze werking.

De koof van het schuifsysteem, het zichtbare gedeelte, kan in elke gewenste kleur worden afgewerkt. Dit biedt een naadloze overgang met uw interieur, waardoor de houten schuifdeuren een integraal onderdeel vormen van uw woonruimte. Dit benadrukt de natuurlijke schoonheid en warmte van hout, terwijl het tegelijkertijd een functioneel en stijlvol element aan uw interieur toevoegt. We monteren de schuifrails meestal aan het plafond of binnen de deuropening, en verkennen zorgvuldig alle mogelijkheden tijdens het inmeten. Onze aanpak garandeert dat de schuifdeuren perfect aansluiten bij uw individuele wensen, waarbij we een optimale balans tussen esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid waarborgen.

Schuifdeur op maat schuifrails detail 1

Maatwerk en montage van schuifdeuren

Deurenspecialist Simon Maree beschikt over een eigen montageteam en werkplaats. Hierdoor kunnen onze vakmensen zowel schuifdeuren op maat maken als perfect inmeten en afhangen. Onze inmeter komt het namelijk na de offerte eerst bij u thuis inmeten, vervolgens wordt dit geheel op maat gemaakt bij één van onze leveranciers. Ook na de installatie van uw schuifdeur(en) staan wij nog voor u klaar!

Meer weten?

Meer informatie over onze schuifdeuren voor binnenshuis? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}