Kasten op maat Den Haag

U bent woonachtig in Den Haag en op zoek naar een kast op maat? Bij Simon Maree bent u aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Berkel en vanaf Den Haag prima bereikbaar. Wij kunnen kledingkasten, kasten op maat, inloopkasten, schuifkasten inbouwkasten en meer op maat voor u inmeten, maken en monteren. Of het nu gaat om een woning of een kantoor, een gewone kast of een zeer specifieke kast. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Kasten op maat

Naast onze prachtige showroom beschikken we over een uitgebreide werkplaats. Onze vakmensen zijn hier dagelijks bezig met het uitvoeren van hun passie; namelijk kasten op maat maken. Met ruime ervaring en het potlood achter de oor kunnen zij zeer complexe kasten op maat voor u realiseren. Zo kunnen we samen uw ideale kast samenstellen tegen een scherpe prijs.

Inbouwkasten Den Haag

Steeds vaker is er behoefte aan inbouwkasten. Door het maken van inbouwkasten houdt u meer ruimte over en geeft het rust in uw huis of kantoor. Rust in een ruimte zoals een woning of kantoor is van onschatbare waarde. Alles netjes opgeruimd en geordend en geen onnodig ruimte verlies.

Van eenvoudige kast tot complexe inloopkast

Of het nu gaat om een eenvoudige kast of een kast die in een hoek met diverse lastige obstakels geplaatst moet worden. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Kom gerust een langs om uw wensen te bespreken. U kunt ook vrijblijvend een afspraak maken voor meer informatie.

Route naar de showroom   Afspraak maken

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

Wilt u een afspraak maken in onze showroom? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Naast de deuren leveren wij een groot assortiment hang- en sluitwerk. Tevens kunt u bij ons kiezen uit een scala van deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.

Perfect afhangen van uw deur

Wij beschikken over ons eigen montageteam. Met ons team leveren wij een kwaliteitsproduct. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren. Tevens hebben wij jarenlang ervaring in houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na de installatie van uw deur voor u klaar.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Advies op maat

Wilt u advies op maat over binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?

Aangepaste openingstijden

I.v.m. de feestdagen zijn wij gesloten van 24 december t/m 3 januari 2019. Vanaf vrijdag 4 januari 2019 zijn wij geopend en bent u weer van harte welkom

Voor vragen of afspraken, kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Contact opnemen