Kasten op maat Rotterdam | Deurenspecialist Simon Maree

Kasten op maat Rotterdam

Kasten op maat laten maken voor uw kleding, boeken, of iets anders in omgeving Rotterdam? Kom langs bij Simon Maree. Wij zijn gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Zeer goed bereikbaar vanaf Rotterdam.


Kasten op maat

De laatste tijd is er steeds meer vraag naar kasten op maat. Dit komt met name door de kwaliteit, inbouw en persoonlijke twist die u er zelf aan kunt geven. Door een kast op maat in te laten bouwen bespaart u enorm veel ruimte in uw woning of kantoor. U kunt bij ons al uw wensen doorgeven, zodat wij de ideale kast voor u kunnen realiseren. Geheel naar wens en tegen een scherpe prijs.

Inbouwkasten Rotterdam

Naast onze uitgebreide showroom hebben we een prachtige werkplaats. Echte vakmannen met passie voor het vak zorgen voor de juiste kwaliteit en afmetingen. Al onze kasten worden in de werkplaats op maat gemaakt. Kwaliteit gewaarborgd. De kasten kunnen we bij u op locatie inbouwen, zodat u er geen zorgen om heeft en zeker weet dat het goed gebeurt.

Van eenvoudige kast tot complexe inloopkast

Van een eenvoudige rechttoe-rechtaan kast tot een complexe inloopkast onder schuine kanten. Al uw wensen zijn bespreekbaar. We denken graag met u mee in het vinden van de beste oplossing. We kunnen ook bij u langskomen voor een passend advies. Neem gerust eens contact met ons op. 

 

Afspraak maken

Impressie

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren. Pas uw cookievoorkeuren aan

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?