Klassieke binnendeuren

Heeft uw woning een klassieke inrichting? Wij beschikken over een groot assortiment klassieke binnendeuren. Wilt u een deur met glas of een deur zonder glas, met vier panelen? Of wilt u traditionele lijnen terug laten komen. Misschien geeft een deur met glas-in-lood de authentieke uitstraling die u wenst? Bij Simon Maree heeft u keuze genoeg.

Landelijk effect

Al onze klassieke deuren geven een landelijk effect en passen dus goed in een tijdloos warm interieur. Onze klassieke deuren kenmerken zich door mooie panelen en verschillende kraalprofielen. Onze deuren zijn zowel met als zonder glas te leveren. Wij kunnen ook voor een perfecte bewerking en het op maat afhangen van een klassieke binnendeur zorgen.

Persoonlijk advies

Het uitzoeken van een nieuwe klassieke binnendeur is niet eenvoudig. Persoonlijk advies is waar Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staat. Uw wensen, levensstijl en smaak zijn leidend in ons persoonlijk advies bij het vinden van de deur die bij u past. Een van onze adviseurs bespreekt graag met u, onder het genot van een kopje koffie, de mogelijkheden.

Meer weten?

Meer informatie over onze klassieke en landelijke binnendeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

Route naar de showroom   Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken in onze showroom? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Naast de deuren leveren wij een groot assortiment hang- en sluitwerk. Tevens kunt u bij ons kiezen uit een scala van deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.

Perfect afhangen van uw deur

Wij beschikken over ons eigen montageteam. Met ons team leveren wij een kwaliteitsproduct. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren. Tevens hebben wij jarenlang ervaring in houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na de installatie van uw deur voor u klaar.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Advies op maat

Wilt u advies op maat over binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?

Aangepaste openingstijden

I.v.m. de feestdagen zijn wij gesloten van 24 december t/m 3 januari 2019. Vanaf vrijdag 4 januari 2019 zijn wij geopend en bent u weer van harte welkom

Voor vragen of afspraken, kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Contact opnemen