Sinds 1923

Albed

Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een kwaliteitsdeur die aansluit bij uw smaak en inrichting.

Bezoek showroom
Albed header 1
Albed header 2

Albed deuren

Albed deuren stralen minimalisme en stijl uit. Albed is een Italiaans merk in luxe binnendeuren. Het heeft een ruim assortiment aan materialen, kleuren, glassoorten, deurbeslag en meer  die zij kunnen verwerken in hun schuifdeuren, taatsdeuren en binnendeuren. Zo werken zij onder andere met verschillende soorten aluminium, glas, kunststof en hout materialen in hun quadra deuren. Hun extreem minimalistische deuromlijsting van aluminium zorgt ervoor dat de vulling van de deur zoveel mogelijk gefocust is op de afwerking. Hiermee creëren zij de look van stalen deuren die niet van echt te onderscheiden zijn, met hun ranke stijlen en profielen!  

 

 

Aluminium binnendeuren

Aluminium binnendeuren zijn een goed alternatief voor stalen deuren. Hoewel ze de industriële look van staal hebben, zijn ze vederlicht te bedienen en gebruksvriendelijker. Albed onderscheid zich als merk in aluminium binnendeuren met moderne designs en een ruim assortiment aan materialen. Het bijzondere is dat deze deuren zowel als schuifdeur, taatsdeur of als draaideur besteld kunnen worden. De schuifrails voor de schuifdeuren van Albed zijn minimalistisch waarbij het schuifsysteem strak weggewerkt is en niet direct zichtbaar is. 

Glazen wanden

Daarnaast is Albed sterk in glazen wanden die wederom met een zeer minimalistisch profiel kunnen worden gemaakt. Hierbij wordt geen rails meer op de vloer gemaakt maar een geleider. Zowel de deuren, de kozijnen, als de schuifprofielen kunnen in bijna alle gewenste kleuren worden geleverd. Als laatste heeft Albed ook bijzondere specials zoals de blow deur en ring, deze zijn uniek vormgegeven.

Werkelijk uniek

Zoekt u naar iets unieks? Wat maar weinig mensen hebben en wat de meeste niet kunnen leveren? Dan bent u op zoek naar producten van Albed. Wij leveren en monteren deze deuren. Simon Maree staat al sinds jaar en dag bekend om zijn kwaliteit, kennis en vakmanschap.

Meer weten?

Meer informatie of een persoonlijk advies over Albed deuren of wanden? Maak gerust een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 
{cookie}

{/cookie}

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?