Sinds 1923

Albed

Uw wens is leidend in ons persoonlijk advies. Simon Maree staat al sinds jaar en dag bekend om zijn kwaliteit, kennis en vakmanschap.

Bezoek showroom
Albed header 1
Albed header 2

Albed deuren

Albed is een zeer luxe merk en heeft een ruim assortiment aan materialen die zij kunnen verwerken in hun schuif- en binnendeuren. Zo werken zij onder andere met verschillende soorten aluminium, glas, kunststof en hout materialen in hun quadra deuren. Hun extreem minimalistische deuromlijsting van aluminium zorgt ervoor dat de vulling van de deur zoveel mogelijk gefocust is op de afwerking. Zij kunnen hier mee stalen deuren namaken die niet van echt te onderscheiden zijn en nog dunnere stijlen hebben!  

Glazen wanden

Daarnaast is Albed sterk in glazen wanden die wederom met een zeer minimalistisch profiel kan worden gemaakt. Hierbij wordt geen rails meer op de vloer gemaakt maar een geleider op de vloer. Zowel de deuren, de kozijnen, als de schuifprofielen kunnen in bijna alle gewenste kleuren worden geleverd. Als laatste heeft Albed ook bijzondere specials zoals de blow deur en ring, deze zijn uniek vormgegeven.

Iets unieks

Zoekt u naar iets unieks? Wat maar weinig mensen hebben en wat de meeste niet kunnen leveren? Dan bent u op zoek naar producten van Albed. Wij leveren en monteren deze situaties. Simon Maree staat al sinds jaar en dag bekend om zijn kwaliteit, kennis en vakmanschap.

Meer weten?

Meer informatie of advies over Albed deuren of wanden? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

Wilt u een afspraak maken in onze showroom? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Naast deuren leveren wij een groot assortiment hang- en sluitwerk. Tevens kunt u bij ons kiezen uit een scala van deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Wij beschikken over ons eigen montageteam. Met ons montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het perfect afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?