Sinds 1923

Austria

Uw wens is leidend in ons persoonlijk advies. Simon Maree staat al sinds jaar en dag bekend om zijn kwaliteit, kennis en vakmanschap.

Bezoek showroom
Unknown 1
Unknown 1

Austria deuren

Austria is bekend van de beroemde color luxe lijn. Dit is misschien wel het mooiste deurmodel dat er is! Om deze prachtige deuren bouwen wij vaak onze kamer en suite heen. 

Assortiment

Naast de color luxe lijn heeft Austria nog veel meer mooie deuren. Austria heeft zowel opdek- als stompe deuren. Doordat Austria een grote voorraad van deze deuren heeft kunnen wij de standaardmaten supersnel leveren. 

Modern en Klassiek

Zowel voor klassieke- als moderne inrichtingen leveren wij Austria binnen- en buitendeuren leveren. Zo vindt u altijd de deur die past uw smaak en inrichting. 

Meer weten?

Meer informatie of advies over Austria deuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Route naar de showroom   Afspraak maken

Impressie Austria deuren

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

Wilt u een afspraak maken in onze showroom? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Naast de deuren leveren wij een groot assortiment hang- en sluitwerk. Tevens kunt u bij ons kiezen uit een scala van deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.

Perfect afhangen van uw deur

Wij beschikken over ons eigen montageteam. Met ons team leveren wij een kwaliteitsproduct. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren. Tevens hebben wij jarenlang ervaring in houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na de installatie van uw deur voor u klaar.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Advies op maat

Wilt u advies op maat over binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?

Aangepaste openingstijden

I.v.m. de feestdagen zijn wij gesloten van 24 december t/m 3 januari 2019. Vanaf vrijdag 4 januari 2019 zijn wij geopend en bent u weer van harte welkom

Voor vragen of afspraken, kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Contact opnemen