Sinds 1923

Plafondhoge
deur

Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een kwaliteitsdeur die aansluit bij uw smaak en inrichting.

Bezoek showroom
Simon Maree Plafondhogedeur Deuren 1
Simon Maree Plafondhogedeur Deuren 2

Plafondhogedeur

Plafondhogedeur is gestart vanuit een wens van Sam Maree, de eigenaar van Deurenspecialist Simon Maree. Hij wilde een nieuw product en merk lanceren middels een webshop met hierin dezelfde vakmanschap, kwaliteit en ervaring van het timmerbedrijf dat zijn grootvader in 1923 startte. Het product, een plafondhoge deur met kozijn, is een oplossing voor vele huishoudens om zonder een verbouwing het interieur te kunnen vernieuwen met binnendeuren. De deuren en kozijnen worden in Nederland geproduceerd en zijn dus Made in NL.

Wij zijn als bedrijf nauw verbonden met Plafondhogedeur, de deurmodellen zijn te vinden in onze showroom. Daarnaast meten en monteren wij deze deuren. U kunt er dus vanuit gaan dat dit altijd met de nodige precisie en vakmanschap gebeurt.

Verschillende opties

Bij Plafondhogedeur kunt u de uitstraling van uw deur zelf bepalen en samenstellen. Hierbij zijn er diverse opties mogelijk waaronder:

  • Deurkleur: zwart, wit of goud, eiken afwerkinegn;
  • Kozijnkleur: zwart, wit of eiken afwerkingen;
  • Eiken afwerkingen: Naturel, Gekleurd Wit, Gekleurd Grijs, Gelakt Zwart;
  • Afwerking van de deur en kozijn: gegrond of afgelakt;
  • Glassoort: blank glas, matglas, grijs rookglas, dark grey rookglas, brons rookglas;
  • Stang met magneten in zwart of RVS;
  • Deurkruk met magneetslot in zwart of RVS;
  • Verdekte scharnieren of standaard scharnieren.

 

 

 

Compleet ontzorgd door eigen montage team

Ontzorgen zit ons DNA. Wij komen dan ook echt zelf de deur en het kozijn inmeten en monteren. Zo weet u zeker vanuit uw heerlijke stoel dat het goed zit. Het enige wat wij wel aan u overlaten is het samenstellen van de deur(en) en kozijn(en). De rest fixen wij voor je.

Een bestelling is altijd inclusief het inmeten en het monteren en eventueel dan ook inclusief het nieuwe kozijn.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of advies over de deuren van Plafondhogedeur? Maak een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken