Moderne binnendeuren

Houd u van een strakke afwerking? Dan zijn onze moderne binnendeuren zeker iets voor u. Simon Maree heeft een uitgebreid assortiment aan moderne binnendeuren, waardoor u altijd een deur vindt die past bij uw wensen, smaak en levensstijl. 

Anyway Doors

Een innovatieve binnendeur, die niet alleen praktisch en onderhoudsvriendelijk is, maar ook kracht en klasse uitstraalt? Kijk dan niet verder dan de binnendeuren van Anyway Doors. Alle binnendeuren van Anyway Doors worden gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Bezoek onze showroom om deze moderne design deuren te aanschouwen. 

Persoonlijk advies

Het uitzoeken van een nieuwe moderne binnendeur is niet eenvoudig. Persoonlijk advies is waar Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staat. Uw wensen, levensstijl en smaak zijn leidend in ons persoonlijk advies bij het vinden van de deur die bij u past. 

Meer weten?

Meer informatie over onze moderne binnendeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

Route naar de showroom   Afspraak maken

Moderne binnendeuren

Anyway Doors

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

Wilt u een afspraak maken in onze showroom? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Naast de deuren leveren wij een groot assortiment hang- en sluitwerk. Tevens kunt u bij ons kiezen uit een scala van deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.

Perfect afhangen van uw deur

Wij beschikken over ons eigen montageteam. Met ons team leveren wij een kwaliteitsproduct. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren. Tevens hebben wij jarenlang ervaring in houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na de installatie van uw deur voor u klaar.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Advies op maat

Wilt u advies op maat over binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?

Aangepaste openingstijden

I.v.m. de feestdagen zijn wij gesloten van 24 december t/m 3 januari 2019. Vanaf vrijdag 4 januari 2019 zijn wij geopend en bent u weer van harte welkom

Voor vragen of afspraken, kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Contact opnemen