Muurkleur kiezen? Welke binnendeur past hierbij?

Welke muurkleur past het best in mijn interieur en welke binnendeur past hierbij? Deze vraag zien wij vaak terug op onze posts of in de contactberichten. Het kiezen van de kleuren binnen een interieur en op de wanden is niet altijd makkelijk. Een binnendeur word steeds meer gezien als een onderdeel van het interieur. De kleur van de binnendeur speelt dus ook een belangrijke rol.

 

Onze binnendeuren van hout of aluminium zijn beschikbaar in diverse kleuren. Bij een houten deur is zelfs iedere kleur als aflak mogelijk. Met een RAL kleuren waaier kunt u de kleur van de verf voor het aflakken bepalen. Zo heeft u een binnendeur die goed aansluit bij uw interieur. Deze meten en monteren wij met eigen personeel bij u thuis.

Onze “steel look” deuren zijn voordeliger en lichter als stalen deuren. Deze deuren hebben hetzelfde robuuste uiterlijk van staal. Zowel onze stalen deuren als steel look deuren zijn mogelijk in diverse kleuren zoals messing, brass, wit en meer. Deze meten en monteren wij volledig ontzorgd bij u thuis.

Witte, bronzen en zwarte binnendeuren

Steel look deuren zijn een absolute meerwaarde voor elke ruimte en zijn ook nog eens zeer functioneel in te zetten. Deze zijn er dus in diverse kleuren te bestellen of af te lakken. Ook onze dichte houten binnendeuren monteren is beschikbaar in diverse kleuren of kunt u naar wens aflakken. Bijvoorbeeld in dezelfde kleur als de wanden. Ideaal als u een bijzondere kleur op de muren heeft gekozen en dit wil laten doorlopen op de gehele wand en zo ook de binnendeuren.

Bekijk onze steel look deuren galerij hieronder of download onze exclusieve deuren brochure ter inspiratie.

Download brochure

Maatwerk en montage

Deurenspecialist Simon Maree beschikt over een eigen montageteam en werkplaats. Hierdoor kunnen onze vakmensen zowel binnendeuren op maat maken als perfect inmeten en afhangen. Ook na de installatie van uw deur(en) staan wij nog voor u klaar!

Project met witte steel look binnendeuren

 

Assortiment

Ons assortiment van steel look deuren bestaat uit verschillende soorten kozijnen of omlijstingen en meerdere deurvarianten en kleuren. Wij gebruiken speciale comfortscharnieren en als de deur breder wordt dan 1000mm kunnen we ook een perfect werkend pivot- of taats-scharnier gebruiken. Het is ook mogelijk om de draairichting, het glas en de roedeverdeling van de deuren naar uw wensen in te richten. Ons assortiment:

  • Stalen binnendeuren
  • Stalen wand en deur
  • "Normale" steel look deuren
  • Taats/pivoterende deuren
  • Klapdeuren
  • Plafondhoge deuren
  • Schuifdeuren
  • Steel look wand en deur

Meer weten?

Meer informatie over onze binnendeuren? Maak een afspraak in een van onze showrooms in Berkel en Rodenrijs of Almere of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Impressie steel look deuren

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogussen ter inspiratie

 

{cookie}

{/cookie}