Onzichtbaar scharnier

Deurscharnieren zijn er in verschillende maten, materialen en varianten. Bij Simon Maree hebben we twee varianten. De zichtbare en onzichtbare scharnieren. Voor onze exclusieve design deuren maken we gebruik van onzichtbare scharnieren.

Onzichtbare deurscharnieren

De onzichtbare deurscharnieren zitten ingebouwd en zijn dus volledig weggewerkt. Deze onzichtbare deurscharnieren, ook wel verdekte deurscharnieren genoemd, geven de deur een nog mooiere uitstraling.

Unknown 1
Unknown 1

Taatsdeur scharnier

Speciaal voor de Taatsdeuren beschikken wij over Taatsdeur scharnieren. Dit maakt het plaatje compleet. De bezoekers van uw woning zullen niet zomaar door de deur lopen.

Onzichtbare kozijnen

Onzichtbare kozijnen zijn eenvoudig te plaatsen en universeel toepasbaar. De kozijnen hebben een tijdloos karakter. Het totaalplaatje is een minimalistische en strakke uitstraling. Een mooie oplossing om deur en wand als een geheel te maken. De benodigde koplatten, chambranten, scharnieren en sluitplaten zijn niet zichtbaar op het deurkozijn. Zeker voor de moderne en exclusievere deuren is het een absolute meerwaarde.

 

Route naar de showroom   Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken in onze showroom? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Naast de deuren leveren wij een groot assortiment hang- en sluitwerk. Tevens kunt u bij ons kiezen uit een scala van deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.

Perfect afhangen van uw deur

Wij beschikken over ons eigen montageteam. Met ons team leveren wij een kwaliteitsproduct. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren. Tevens hebben wij jarenlang ervaring in houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na de installatie van uw deur voor u klaar.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Advies op maat

Wilt u advies op maat over binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?

Aangepaste openingstijden

I.v.m. de feestdagen zijn wij gesloten van 24 december t/m 3 januari 2019. Vanaf vrijdag 4 januari 2019 zijn wij geopend en bent u weer van harte welkom

Voor vragen of afspraken, kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Contact opnemen