Deurenspecialist in de regio

Onze klantenkring strekt zich uit over de hele Randstad. Het grootste deel van onze klanten zijn bewoners van nieuwbouwwijken en bestaande bouw uit Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker-Nootdorp en Bleiswijk. Zij slagen voor de aankoop van voordeuren, achterdeuren en binnendeuren bij Deurspecialist Simon Maree.  

Kasten en tafels

Diverse klanten uit de regio Lansingerland en Rotterdam kopen, naast hun deuren, ook tafels en schuifkasten bij Simon Maree. Onze service, kwaliteit en klantgerichtheid zijn de reden waarvoor de klant voor Simon Maree kiest. 

Rotterdam – Nesselande, Hillegersberg, Kralingen

Naast regio 3B-hoek plaatsen wij ook deuren en schuifkasten in regio Rotterdam. Onze showroom is vanuit Rotterdam uitstekend te bereiken. Wij hebben voldoende parkeergelegenheid en in de showroom staat Sam klaar om u te ontvangen. Sam adviseert u in het nemen van de juiste beslissing. Dus woont u in Nesselande, Hillegersberg of Kralingen en wilt u een deur kopen? Dan is Simon Maree u graag van dienst met een passend advies. 

Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland en Zevenhuizen

Wilt u een deur kopen en woont u in Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland en Zevenhuizen? Dan vindt u zeker een deur, schuifkast of tafel naar wens bij Simon Maree. Veel dorpsgenoten uit die gemeente hebben onze showroom in Berkel en Rodenrijs weten te vinden. Onze prachtige producten staan overzichtelijk en chique gepresenteerd. Leuk om eens inspiratie op te doen of meer informatie te vragen. Onze adviseur Sam helpt u graag verder. 

Bezoek onze showroom

Woont u in bovengenoemde regio of daarbuiten? Wij helpen u graag verder in onze prachtige showroom. Kom gerust eens kijken. Wij geven u een eerlijk advies. Uiteraard staat de koffie klaar! 

 

Afspraak maken