Schuifdeurkast kopen

Een schuifdeurkast kopen is vaak een waardevolle investering. Het is wel belangrijk hier van te voren goed over na te denken. Hoe wil je het inrichten? Welke producten wil je kwijt? Waar wil je de schuifdeurkast geplaatst hebben? Daarnaast is er ook nog keuze in:

  • materiaal
  • kleuren
  • lijsten
  • verlichting
  • spiegelwanden en grepen


Schuifdeurkast in 3-d 

U bent volledig vrij in uw keuze. Uiteraard adviseren wij u wel bij het samenstellen. We starten bij het basisontwerp en richten deze verder in naar uw smaak. Wij kunnen u ter plekke een 3-d resultaat laten zien. Zo weet u in grote lijnen hoe uw schuifdeurkast er in het echt uit komt te zien.

 

Informatie over schuifdeurkasten

Meer informatie over onze schuifdeurkasten? Kom gerust eens langs in onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ook vrijblijvend een afspraak maken.

Route naar de showroom   Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken in onze showroom? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Naast de deuren leveren wij een groot assortiment hang- en sluitwerk. Tevens kunt u bij ons kiezen uit een scala van deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.

Perfect afhangen van uw deur

Wij beschikken over ons eigen montageteam. Met ons team leveren wij een kwaliteitsproduct. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren. Tevens hebben wij jarenlang ervaring in houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na de installatie van uw deur voor u klaar.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Advies op maat

Wilt u advies op maat over binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?

Aangepaste openingstijden

I.v.m. de feestdagen zijn wij gesloten van 24 december t/m 3 januari 2019. Vanaf vrijdag 4 januari 2019 zijn wij geopend en bent u weer van harte welkom

Voor vragen of afspraken, kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Contact opnemen