Schuifdeurkast kopen | Deurenspecialist Simon Maree

Schuifdeurkast kopen

Een schuifdeurkast kopen is vaak een waardevolle investering. Het is wel belangrijk hier van te voren goed over na te denken. Hoe wil je het inrichten? Welke producten wil je kwijt? Waar wil je de schuifdeurkast geplaatst hebben? Daarnaast is er ook nog keuze in:

  • materiaal
  • kleuren
  • lijsten
  • verlichting
  • spiegelwanden en grepen


Schuifdeurkast in 3-d 

U bent volledig vrij in uw keuze. Uiteraard adviseren wij u wel bij het samenstellen. We starten bij het basisontwerp en richten deze verder in naar uw smaak. Wij kunnen u ter plekke een 3-d resultaat laten zien. Zo weet u in grote lijnen hoe uw schuifdeurkast er in het echt uit komt te zien.

 

Informatie over schuifdeurkasten

Meer informatie over onze schuifdeurkasten? Kom gerust eens langs in onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ook vrijblijvend een afspraak maken.

 

Afspraak maken

Impressie

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?