Speciale deuren

Wilt u een speciale deur welke past bij de uitstraling van uw woning of pand? Speciale deuren van deurenspecialist Simon Maree zijn een meerwaarde voor uw woning. De speciale deuren zijn op maat te maken en kunnen aangepast worden aan de uitstraling van uw woning. Ieder formaat, kleur of materiaal kan door ons volledig aan uw wensen aangepast worden.

Steel look deuren

Met onze steel look deuren creëren we tijdloze blikvangers die in elke interieurstijl tot hun recht komen. Met zwart geanodiseerd aluminium of hout wordt een ware “stalen deuren” look gecreëerd.

Impressie steel look deuren

 

 

Italiaanse design deuren

Onze Italiaanse design deuren hebben een grote verscheidenheid in finishes en materialen. Deze design deuren zijn prefect voor mensen die kiezen voor de hoogste kwaliteit en vakmanschap.

Impressie Italiaanse design deuren

 

 

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze deuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?