Staal look deuren

Met staal look deuren creëert u tijdloze blikvangers in uw interieur. Met zwart geanodiseerd aluminium of hout wordt een ware “stalen deuren” look gecreëerd. Deze binnendeuren laten zich ongeacht de grootte vederlicht bedienen en de onderhoudsvriendelijke en strakke materialen kunnen worden gecombineerd met een ruim assortiment aan glassoorten. 

Download brochure

Staal look deuren als Blikvangers

Staal look deuren passen in ieder interieur, zowel modern als klassiek, en zijn ook nog eens zeer functioneel. Deze kunnen wij monteren in een bestaande kozijn maar ook met een nieuw kozijn of zelfs zonder kozijn. Onze staal look binnendeuren hebben het robuuste uiterlijk van staal, maar zijn voordeliger, lichter en eenvoudiger te plaatsen. Het zijn strak ogende blikvangers in uw interieur. 

Anyway Doors staal look deur

Assortiment staal look deuren

Ons assortiment van staal look deuren bestaat uit verschillende soorten kozijnen of omlijstingen en meerdere deurvarianten en kleuren. Het is ook mogelijk om de draairichting, het glas en de roedeverdeling van de deuren naar uw wensen in te richten. Ons assortiment:

  • "Normale" staal look deuren;
  • Staal look opdekdeuren;
  • Taats/pivoterende deuren;
  • Klapdeuren;
  • Plafondhoge deuren;
  • Schuifdeuren;
  • Staal look vaste wand met een deur.

Staal look Deuren Binnendeuren Simon Maree monique Simon Maree Deurenspecialist Steel Look Huisje Van Monique website image

Maatwerk en montage

Deurenspecialist Simon Maree beschikt over een eigen montageteam en werkplaats. Hierdoor kunnen onze vakmensen zowel deuren op maat maken als perfect inmeten en afhangen. Ook na de installatie van uw deur(en) staan wij nog voor u klaar!  

Meer weten?

Meer informatie of een persoonlijk advies over onze staal look deuren? Maak gerust een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogussen ter inspiratie

 

{cookie}

{/cookie}

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?