Stompe deur, in bestaand kozijn of met een nieuw kozijn

Bent u op zoek naar hoogwaardige stompe deuren die naadloos in uw bestaande kozijnen passen? Of misschien denkt u aan de installatie van nieuwe houten kozijnen en wilt u de perfecte deur vinden om uw ruimte compleet te maken? Zoek niet verder, want wij bieden een uitgebreid assortiment stompe deuren en de expertise van onze vakmensen om aan al uw behoeften te voldoen.

 

Download brochure

  

Wat Zijn Stompe Deuren? 

Stompe deuren zijn een type binnendeuren dat zich onderscheidt door hun specifieke ontwerp. In tegenstelling tot opdekdeuren, waarbij een deel van de deur over het kozijn valt wanneer deze gesloten is, hebben stompe deuren rechte, vierkante randen die gelijk liggen met het kozijn wanneer ze gesloten zijn. Dit ontwerp geeft stompe deuren een strakke en moderne uitstraling.

Stompe deuren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder volledig massieve deuren voor maximale isolatie en privacy, evenals deuren met glazen panelen om meer licht door te laten en een ruimtelijker gevoel te creëren. Dit maakt ze geschikt voor diverse interieurstijlen en functionele behoeften. Ongeacht uw voorkeur, stompe deuren bieden een veelzijdige en stijlvolle optie voor de toegang tot verschillende ruimtes binnen uw huis of kantoor.

Stompe Deuren voor Bestaande Kozijnen 

Het behouden van uw bestaande kozijnen is niet alleen kostenefficiënt, maar ook tijdbesparend en minder ingrijpend. Onze stompe deuren zijn ontworpen om naadloos in uw huidige kozijnen te passen. Dit betekent dat u uw interieur kunt transformeren zonder het gedoe van het vervangen van het kozijn. Geen verbouwingen, geen extra kosten - alleen de perfecte stompe deur die past bij uw stijl en behoeften.

Stompe Deuren Simon Maree Deurenspecialist Steel Look Huisje Van Monique website image

Nieuwe Houten Kozijnen en Stompe Deuren

Als u de voorkeur geeft aan het installeren van nieuwe houten kozijnen, staan onze vakmensen paraat om u te helpen. We begrijpen het belang van vakmanschap als het gaat om het creëren van duurzame en aantrekkelijke interieurs. Onze deskundige installateurs zorgen ervoor dat uw nieuwe kozijnen perfect zijn afgestemd op onze stompe deuren, zodat u een naadloze en hoogwaardige uitstraling krijgt.

Een Breed Assortiment Stompe Deuren

Of u nu op zoek bent naar dichte stompe deuren voor maximale privacy, freeslijn stompe deuren voor een strakke uitstraling, of zelfs stalen look stompe deuren voor een moderne twist, wij hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen. En als u wat meer licht in uw ruimte wilt brengen, bieden we ook stompe deuren met glas. Onze deuren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, materialen en afwerkingen, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw interieur.

Kwaliteit Gewaarborgd door Onze Vakmensen

Onze toewijding aan kwaliteit begint met onze vakmensen. We begrijpen dat de juiste installatie van stompe deuren cruciaal is voor het behouden van de integriteit van uw kozijnen en het waarborgen van de duurzaamheid van het eindproduct. Daarom vertrouwen we op onze eigen gespecialiseerde vakmensen om ervoor te zorgen dat elke installatie met precisie en zorg wordt uitgevoerd. U kunt erop vertrouwen dat uw project in goede handen is.

Bespaar tijd, geld en gedoe. Kies voor onze hoogwaardige stompe deuren en laat ons ervaren team zorgen voor de rest. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en ontdek hoe we uw interieur kunnen transformeren met onze prachtige stompe deuren. 

Maatwerk en montage

Deurenspecialist Simon Maree beschikt over een eigen montageteam en werkplaats. Hierdoor kunnen onze vakmensen zowel deuren op maat maken als perfect inmeten en afhangen. Ook na de installatie van uw deur(en) staan wij nog voor u klaar!  

Meer weten?

Meer informatie of een persoonlijk advies over onze steel look deuren? Maak gerust een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogussen ter inspiratie

 

{cookie}

{/cookie}