Taatsdeuren van Simon Maree

Wat is een taatsdeur eigenlijk? Een taatsdeur is een deur die niet draait op een hoek van het kozijn maar op een kwart van de regel. Taatsdeuren zijn prachtige, luxe deuren en bij deurenspecialist Simon Maree in verschillende materiaalsoorten verkrijgbaar. Zo leveren wij:

  • Stalen Taatsdeuren;
  • Houten Taatsdeuren;
  • Steel Look Taatsdeuren;
  • Brass / Gouden Taatsdeuren;
  • Aluminium Taatsdeuren;
  • Eiken Taatsdeuren.

 

Exclusieve Taatsdeuren

Taatsdeuren zijn exclusieve deuren. Een unieke, licht draaiende Taatsdeur is een elegante oplossing wanneer een brede, zware deur soepel en licht moet draaien. Doordat de deur draait op de vloerpot hebben de zijstijlen geen dragende functie. Hierdoor kan het draaien licht uitgevoerd worden. Wanneer een zogenaamde vloerpot wordt gebruikt als onderste draaipunt, kan deze zo worden afgesteld dat de deur automatisch sluit na gebruik. Handig bij vlucht- en branddeuren, maar ook in woningen kan het mooi en makkelijk zijn.

 

 

 

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze taatsdeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?