Taatsdeuren van Simon Maree

Wat is een Taatsdeur eigenlijk? Een taatsdeur is een deur die niet draait op een hoek van het kozijn maar op een kwart van de regel. Taatsdeuren zijn prachtige, luxe deuren en bij deurenspecialist Simon Maree in verschillende materiaalsoorten verkrijgbaar. Zo leveren wij:

  • Stalen Taatsdeuren
  • Houten Taatsdeuren
  • Aluminium Taatsdeuren
  • Eiken Taatsdeuren

Exclusieve Taatsdeuren

Taatsdeuren zijn exclusieve deuren. Een unieke, licht draaiende Taatsdeur is een elegante oplossing wanneer een brede, zware deur soepel en licht moet draaien. Doordat de deur draait op de vloerpot hebben de zijstijlen geen dragende functie. Hierdoor kan het draaien licht uitgevoerd worden. Wanneer een zogenaamde vloerpot wordt gebruikt als onderste draaipunt, kan deze zo worden afgesteld dat de deur automatisch sluit na gebruik. Handig bij vlucht- en branddeuren, maar ook in woningen kan het mooi en makkelijk zijn.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze taatsdeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

Route naar de showroom   Afspraak maken

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

Wilt u een afspraak maken in onze showroom? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Naast de deuren leveren wij een groot assortiment hang- en sluitwerk. Tevens kunt u bij ons kiezen uit een scala van deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.

Perfect afhangen van uw deur

Wij beschikken over ons eigen montageteam. Met ons team leveren wij een kwaliteitsproduct. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren. Tevens hebben wij jarenlang ervaring in houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na de installatie van uw deur voor u klaar.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Advies op maat

Wilt u advies op maat over binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?

Aangepaste openingstijden

I.v.m. de feestdagen zijn wij gesloten van 24 december t/m 3 januari 2019. Vanaf vrijdag 4 januari 2019 zijn wij geopend en bent u weer van harte welkom

Voor vragen of afspraken, kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Contact opnemen