Videobellen met Simon Maree | Simon Maree

  

Videobellen met Simon Maree

We mogen u weer ontvangen in de showroom. Dit kan met of zonder een afspraak. Wij adviseren u wel om uw bezoek in te plannen via onze afspraakmodule zodat het tijdslot voor u gereserveerd wordt. Ook is het nog steeds mogelijk om een videogesprek met één van onze adviseurs in te plannen. Ook op deze manier kunnen wij u uitstekend onze verschillende kwaliteitsdeuren in de showroom tonen. Naast een digitale rondleiding door onze showroom voorzien wij u tijdens het videobellen uiteraard van meer informatie en krijgt u een advies op maat. Plan uw videogesprek in met één van onze specialisten door in de opmerkingen te benoemen dat u wilt videobellen.

 

Videogesprek aanvragen

U kunt een videogesprek aanvragen via ons afsprakenformulier. Binnen het afsprakenformulier kunt u in het 'opmerking veld' aangeven dat u graag een videogespek wilt aanvragen in een van onze showrooms.

Let op: zorg dat u een goede internetverbinding heeft als wij het videogesprek met u starten. Een zwakke verbinding kan resulteren in een slechte beeld- en audiokwaliteit.

Afspraak maken