Werkgebieden

Het inmeten en het monteren doen we met onze eigen montageteam vanuit onze hoofdvestiging in Berkel en Rodenrijs. Hierdoor kunnen er voor bepaalde regio's wel voorrijkosten gelden. De voorrijskosten leggen we uiteraard voor tijdens het adviesgesprek alvorens de offerte op te maken.

 

Zuid-Holland
Voor de regio Zuid-Holland hanteren wij geen voorrijkosten.

Noord-Holland
Voor de regio Noord-Holland hanteren wij geen voorrijkosten mits het binnen een radius van 55 kilometer is van onze hoofdvestiging in Berkel en Rodenrijs. De voorrijskosten leggen we uiteraard voor tijdens het adviesgesprek alvorens de offerte op te maken. Hoewel Hilversum niet binnen het radius zit, valt het wel binnen ons werkgebied en hanteren wij geen voorrijkosten.

Flevoland
Voor Flevoland hanteren wij geen voorrijkosten.

Zeeland
Voor de provincie Zeeland kunnen er voorrijkosten gelden. De voorrijskosten leggen we uiteraard voor tijdens het adviesgesprek alvorens de offerte op te maken.

Utrecht
Regio Utrecht ligt binnen ons werkgebied en gelden er geen voorrijkosten.

Noord-Brabant
Voor de provincie Noord-Brabant kunnen er voorrijkosten gelden. De voorrijskosten leggen we uiteraard voor tijdens het adviesgesprek alvorens de offerte op te maken.

Gelderland
Voor de provincie Gelderland kunnen er voorrijkosten gelden. De voorrijskosten leggen we uiteraard voor tijdens het adviesgesprek alvorens de offerte op te maken.

Drenthe
Voor de provincie Drenthe kunnen er voorrijkosten gelden. De voorrijskosten leggen we uiteraard voor tijdens het adviesgesprek alvorens de offerte op te maken.

Overijssel
Voor de provincie Overijssel gelden er voorrijkosten. De voorrijskosten leggen we uiteraard voor tijdens het adviesgesprek alvorens de offerte op te maken.

Groningen
Groningen valt buiten ons werkgebied. Alleen in uitzonderlijke gevallen zullen wij in deze regio opdrachten aannemen. Mocht u in deze regio wonen en toch een offerte willen? Stuur ons dan eerst een contact bericht zodat wij u van een prijsindactie kunnen voorzien. Zo bent u op de hoogte hiervan voordat u de rit maakt naar onze showroom.

Limburg
Limburg valt buiten ons werkgebied. Alleen in uitzonderlijke gevallen zullen wij in deze regio opdrachten aannemen. Mocht u in deze regio wonen en toch een offerte willen? Stuur ons dan eerst een contact bericht zodat wij u van een prijsindactie kunnen voorzien. Zo bent u op de hoogte hiervan voordat u de rit maakt naar onze showroom.

Friesland
Friesland valt buiten ons werkgebied. Alleen in uitzonderlijke gevallen zullen wij in deze regio opdrachten aannemen. Mocht u in deze regio wonen en toch een offerte willen? Stuur ons dan eerst een contact bericht zodat wij u van een prijsindactie kunnen voorzien. Zo bent u op de hoogte hiervan voordat u de rit maakt naar onze showroom.