Wat is een driepuntssluiting?

Bij Simon Maree Deurenspecialist staat uw veiligheid voorop. We adviseren u graag over de beste beveiligingsoplossingen voor uw woning. Een driepuntssluiting is een onmisbaar element voor optimale beveiliging van uw buitendeuren.

Wat is een driepuntssluiting?

Een driepuntssluiting is een geavanceerd slotmechanisme dat uw deur op drie verschillende punten vergrendelt: boven, midden en onder. Dit biedt maximale weerstand tegen inbraakpogingen, waardoor het forceren of manipuleren van de voordeur nagenoeg onmogelijk wordt.

Cilinderbediend of krukbediend?

Cilinderbediend: ideaal voor uw voordeur, te openen met een sleutel. Deze variant, ook wel sleutelbediende meerpuntssluiting genoemd, is bijzonder effectief in combinatie met een vaste voordeurknop. 

Krukbediend: perfect voor achterdeuren of andere externe deuren waar u vlotte toegang wenst. U kunt de deur openen en sluiten met deurkrukken aan beide zijden, zonder dat de veiligheid in het gedrang komt.

De voordelen van een driepuntssluiting

Eenvoudige bediening: ondanks de geavanceerde vergrendeling, is de bediening verrassend eenvoudig. Met één sleutelbeweging activeert u alle drie de vergrendelpunten.

Verhoogde veiligheid: de driepuntssluiting biedt optimale bescherming tegen inbrekers, waardoor u met een gerust hart kunt wonen.

Esthetisch en praktisch: het design is discreet en elegant, met slechts één sleutelgat. Uw deur behoudt haar aantrekkelijke uitstraling.

Bezoek onze showrooms

Wilt u meer weten over driepuntssluitingen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Bezoek dan één van onze showrooms. Onze experts adviseren u graag over de perfecte oplossing en helpen u bij het kiezen van uw voordeur en de bijbehorende driepuntssluiting.

Terug naar overzicht