Sinds 1923

Showrooms

Meer informatie over onze kwaliteitsdeuren en een persoonlijk advies? Maak gerust een afspraak in een van onze showrooms.

Afspraak maken
Unknown 1
Unknown 1

Showrooms

Voor het beste advies en een uitgebreid overzicht van onze producten bent u van harte welkom in één van onze showrooms in Berkel en Rodenrijs, Almere, Cruquius (Haarlem) of Tilburg. Onze producten staan overzichtelijk gepresenteerd en één van onze adviseurs voorziet u graag van de juiste informatie. De showrooms worden regelmatig aangevuld met nieuwe producten. Zo blijft Simon Maree altijd actueel.

Deuren op maat

In onze showrooms staat een ruim aanbod van deuren gepresenteerd. Naast dit uitgebreide aanbod is het ook mogelijk om in overleg met u een deur of gevel geheel op maat te ontwerpen. Wij beschikken ook over een eigen timmerbedrijf, zo kunnen we ook het op maat laten maken van deuren voor u verzorgen. Onze deuren kunnen volledig aangepast worden aan uw wensen, smaak en levensstijl.

Onze vestigingen

Afspraak maken?

Wilt u graag advies en informatie op maat ontvangen? Maak dan een afspraak in één van onze showrooms. Tijdens het adviesgesprek zal de adviseur de mogelijkheden met u bespreken. Uiteraard ontvangt u advies hierin op basis van uw wensen en budget. Vervolgens zal de adviseur vrijblijvend een offerte voor u opmaken. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

U kunt de showroom ook zonder afspraak bezoeken. Houdt u er dan wel rekening mee dat de adviseur mogelijk een afspraak heeft en u wellicht niet te woord kan staan. Wij adviseren u om deze reden wel om altijd een afspraak in te plannen zodat de adviseur de tijd heeft om u te helpen.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken