Buitendeur met kozijn

Bent u op zoek naar een nieuwe buitendeur met kozijn? Bij Deurenspecialist Simon Maree bieden we een uitgebreide collectie, of u nu een voordeur, achterdeur, terrasdeuren of garagedeuren nodig heeft. Elk van onze houten buitendeuren met kozijnen zijn vervaardigd uit kwalitatief meranti hardhout, merbau hardhout of tricomfort.

Iedere buitendeur met kozijn wordt op maat gemaakt bij onze leveranciers. We werken samen met topmerken zoals Weekamp, Albo, Skantrae en Austria om een breed assortiment aan stijlen en ontwerpen te bieden. Elk buitendeur met kozijn is een combinatie van vakmanschap, stijl en kwaliteit.

Bij Deurenspecialist Simon Maree beschikken we over een eigen montage team. Zo maken onze vakmensen uw ideale voordeur op maat en wordt de deur perfect ingemeten en afgehangen. Maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies in een van onze showrooms.

Deurkrukken

Naast buitendeuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw buitendeur met kozijn er schitterend uit komt te zien.
 
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Vakmanschap

Met een team aan ervaren vakmensen meten en monteren wij binnen- en buitendeuren puntgaaf. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw buitendeur met kozijn voor u klaar. De deuren die wij maken zijn altijd geheel op maat. Onze inmeter komt het namelijk na de offerte eerst bij u thuis inmeten, vervolgens wordt dit geheel op maat gemaakt bij één van onze leveranciers. Zelfs getoogde voordeuren en garagedeuren zijn dus mogelijk.

Moderne, landelijke of klassieke Buitendeur

In onze showroom presenteren we een variëteit aan buitendeuren om u een indruk te geven van de mogelijkheden. Maar we hebben honderden modellen beschikbaar voor installatie. Bekijk de video hieronder voor meer informatie over onze aanpak en vakmanschap.

 

Inbraakbestendig met stijl

Veiligheid is een kernaspect van elke buitendeur met kozijn. Onze deuren zijn niet alleen stijlvol maar ook functioneel, uitgerust met het politiekeurmerk en optioneel met het nieuwste veiligheidsbeslag, drie punt sluitingen en anti-kerntrek beslag.

Dorpels voor uw buitendeur

Dorpels spelen een cruciale rol in de functionaliteit en duurzaamheid van buitendeuren. Een stenen dorpel, vaak gemaakt van steen of beton, is bijzonder robuust en weerbestendig, ideaal voor het weerstaan van zware weersomstandigheden. Waterdorpels zijn specifiek ontworpen om water effectief af te voeren, waardoor waterschade aan de deur en het omliggende gebied wordt voorkomen. Ze zijn vaak voorzien van een rubberen afdichting voor extra isolatie. Dorpels van kunstmatige materialen, zoals kunststof, bieden een moderne, onderhoudsarme en kosteneffectieve oplossing. Ze zijn bestand tegen rot en corrosie, wat bijdraagt aan de levensduur van de deur. Elk type dorpel heeft unieke voordelen en kan worden geselecteerd op basis van esthetische en functionele behoeften.

Kozijn voor uw buitendeur

Het kozijn is net zo belangrijk als de deur zelf. Een kwalitatief kozijn biedt stevigheid, isolatie en een esthetische afwerking. Onze kozijnen zijn vervaardigd uit meranti hardhout, bekend om zijn duurzaamheid en sterkte. Elk kozijn wordt op maat gemaakt om een perfecte pasvorm en isolatie te garanderen. Bij Simon Maree combineren we vakmanschap met de nieuwste technologieën om kozijnen te leveren die niet alleen de esthetische waarde van uw woning verhogen, maar ook bijdragen aan energie-efficiëntie en veiligheid. Elk detail, van de afwerking tot de installatie, wordt met de grootste zorg behandeld om een harmonieuze en stijlvolle entree te creëren.

Landelijk & klassieke Buitendeuren

Buitendeur met kozijn naar uw smaak

Bij Simon Maree is de keuze voor een houten buitendeur met kozijn eindeloos. We focussen ons uitsluitend op houten deuren, waarbij u kunt variëren met glassoorten, materialen, en handgrepen. Sinds 1923 staan we bekend om onze op maat gemaakte kwaliteitsdeuren en vakmanschap.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze voordeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}