Sinds 1923

Montage

Simon Maree is al sinds 1923 gespecialiseerd in het perfect bewerken en afhangen van kwaliteitsdeuren. Voor inspiratie en advies bent u van harte welkom in een van onze showrooms.

Bezoek showroom
Unknown 1
Unknown 1

Montage

Het ontzorgen zit bij ons echt in het DNA. Wij willen u als klant volledig ontzorgen in uw koopproces dit begint al bij het advies in één van onze showrooms en loopt tot aan het inmeten en montage. Wij beschikken wij over een eigen team aan timmermannen waardoor wij ook de kwaliteit van ons product en dienst kunnen waarborgen. Simon Maree is sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen en monteren van deuren. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na de installatie van uw deur voor u klaar.

Hang- en sluitwerk

Naast deuren leveren wij een groot assortiment hang- en sluitwerk. Tevens heeft u bij ons de keuze uit een groot assortiment deurkrukken, beschikbaar in diverse kleuren en materialen die u maar wenst. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien en volledig aansluit bij uw interieur.

Deuren op maat

Wij beschikken ook over een eigen timmerbedrijf, zo kunnen wij ook het op maat laten maken van deuren voor u verzorgen. Onze deuren passen we volledig aan om aan uw wensen, smaak en levensstijl te voldoen.

Wij zorgen voor een compleet product bij het monteren:

  • De juiste scharnieren
  • Goede schroeven
  • Nette tochtstrippen
  • Hoogwaardig beslag

Heeft u een vraag of interesse in een van onze diensten of producten? Neem dan contact met ons of maak direct een afspraak in een van onze showrooms.

Montageteam en planning

 

Arno

ARNO

Timmerman
Peer

PEER

Timmerman
Etienne

ETIENNE

Timmerman
Wilco

WILCO

Timmerman
Gerard

GERARD

Timmerman
Edwin

EDWIN

Timmerman
Jessie

JESSIE

Timmerman
Michael

MICHAEL

Timmerman
Bram

BRAM

Timmerman
Tom

TOM

Timmerman
Joe

JOE

Werkvoorbereider / Planner
Luca

LUCA

Planner
Simon

SIMON

Inmeter / Timmerman (oprichter)

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken