Schuifdeur op maat

Transformeer uw woning met op maat gemaakte schuifdeuren. Wanneer u uw interieur een opvallende make-over wenst te geven, overweeg dan op maat gemaakte schuifdeuren voor de desbetreffende ruimte.

Een schuifdeur op maat is een stijlvolle oplossing dat ook functionaliteit biedt, maar tevens een geheel nieuwe ambiance tot stand brengt. Of u nu opteert voor glazen schuifdeuren om natuurlijk licht binnen te laten, of voor paneel of dichte schuifdeuren ten behoeve van een warme en rustieke sfeer, de mogelijkheden zijn grenzeloos.

Het voortreffelijke aspect is dat u de schuifdeuren volledig kunt aanpassen aan uw specifieke smaak en stilistische voorkeuren. Op maat gemaakte schuifdeuren zorgen niet alleen voor een unieke uitstraling, maar zij kunnen tevens de ruimte optimaliseren.

 

Schuifdeur op maat gemaakt

Of u nou kiest voor houten schuifdeuren of aluminium schuifdeuren, deze worden altijd op maat gemaakt zodat dit volledig aansluit op plek waar de schuifdeuren moeten komen. Bij het inmeten komt Simon namelijk bij u langs om deze nauwkeurig in te meten zodat ze ook geproduceerd worden naar deze maat. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van ons product maar ook de kwaliteit van de montage waarborgen.

Aluminium schuifdeur of van hout

Staal look schuifdeuren met glas zijn de afgelopen jaren flink in populariteit gestegen. Niet gek, want industriële schuifdeuren met glas stralen kracht en klasse uit. Met zwart geanodiseerd aluminium of hout wordt een ware “stalen deuren” look gecreëerd. Naast staal look schuifdeuren zijn er diverse andere stijlen waar u voor kunt gaan. In de showroom tonen wij u graag wat er allemaal mogelijk is wat betreft de deuren maar ook hoe onze schuifsystemen in elkaar steken. Zo voorzien wij iedere schuifdeur op maat van softclose. Dit railsystemen zorgt ervoor dat de schuifdeur op maar soepel en geruislozer sluit, waardoor het de ideale afscheiding kan zijn voor uw woonruimte.

Schuifdeur op maat gemaakt Simon Maree Deurenspecialist Website Image Banner

Schuifsysteem op maat

Bij de keuze voor een schuifdeur op maat bieden wij enorm veel mogelijkheden, waarbij vrijwel elke binnendeur kan worden voorzien van ons speciale schuifsysteem. Voor houten deuren hanteren we een eigen schuifsysteem, uitgerust met een softclose mechanisme. De zichtzijdes van het schuifsysteem, ook wel bekend als koof, kunnen in elke gewenste kleur worden afgelakt.

Dit zorgt voor een perfecte harmonie met uw interieur door een naadloze integratie van kleur en stijl. Bij aluminium schuifdeuren wordt de kleur van het schuifsysteem vooraf gekozen om aan uw esthetische wensen te voldoen. Onze schuifrails worden in bijna alle gevallen aan het plafond of de sparing gemonteerd, waarbij we tijdens het inmeten zorgvuldig alle opties en mogelijkheden verkennen. Dit maakt ons aanbod uitzonderlijk aanpasbaar aan uw specifieke behoeften, waarbij esthetiek hand in hand gaat met functionaliteit en duurzaamheid.

Schuifdeur op maat schuifrails detail 1

Maatwerk en montage van uw schuifdeur

Deurenspecialist Simon Maree beschikt over een eigen montageteam en werkplaats. Hierdoor kunnen onze vakmensen zowel schuifdeur op maat maken als perfect inmeten en afhangen. Onze inmeter komt het namelijk na de offerte eerst bij u thuis inmeten, vervolgens wordt dit geheel op maat gemaakt bij één van onze leveranciers. Zelfs getoogde voordeuren en garagedeuren zijn dus mogelijk. Ook na de installatie van uw deur(en) staan wij nog voor u klaar!

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies is waar wij van Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staat. Uw wensen, levensstijl en smaak zijn leidend in onze zoektocht naar een schuifdeur die bij u past. Het is namelijk niet eenvoudig om de juiste binnenschuifdeur uit te zoeken. 

Meer weten?

Meer informatie over onze schuifdeuren voor binnenshuis? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}