Paneeldeuren jaren 30

Klassieke binnendeuren waaronder paneeldeuren staan goed in ieder interieur. Wij zien de laatste jaren weer de populariteit voor paneeldeuren stijgen. Onze paneeldeuren maken wij altijd op maat en hierin heeft u de keuze in diverse profileringen. Of u nu houdt van klassiek, landelijk of modern, bij Simon Maree vindt u altijd een passende paneeldeur. Zo hebben wij zowel dichte paneeldeuren als bijpassende paneeldeuren met glas.

Paneeldeuren op maat

Een paneeldeur maken wij altijd op maat en kunnen wij plaatsen in een bestaand kozijn of met een nieuw kozijn. Verder kunt u bij ons kiezen uit een breed scale aan hang- en sluitwerk. Wij beschikken over een team aan timmermannen, zodat u het afhangen en monteren van de paneeldeuren gerust aan ons kan overlaten.

Weekamp

Wij hebben verschillende merken paneeldeuren, maar de deuren van Weekamp zijn misschien wel de beste van Nederland. Deze binnendeuren zijn opgebouwd uit een combinatie van een vormvaste S-core kern en gladde, vochtbestendige deklagen en panelen. De deuren worden afgewerkt met een gladde witte grondlak. Door het hoogwaardige materiaal hebben Weekamp deuren een lange garantie.

Plafondhogedeur

Wij hebben modernere paneeldeuren van ons eigen merk Plafondhogedeur. Deze worden gemaakt van MDF waardoor het strakke en ranke profileringen heeft.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies is waar Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staat. Uw wensen, levensstijl en smaak zijn leidend in ons persoonlijk advies. Een van onze adviseurs bespreekt graag met u, onder het genot van een kopje koffie, de mogelijkheden.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze glas in lood binnendeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

Route naar de showroom   Afspraak maken

Inspiratie 

 

Impressie Weekamp paneeldeuren

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogussen ter inspiratie

 

{cookie}

{/cookie}