Kamerhoge binnendeuren | Deurenspecialist Simon Maree

Hoge binnendeuren voor de nieuwbouw

Hoge binnendeuren van 260 cm of hoger zorgen voor een ruimtelijk aangezicht binnen uw interieur. Wij meten en monteren deze plafondhoge deuren met kozijnen ook in de nieuwbouw. Deze plaatsten wij ter vervanging van een opdekdeur met een metalen kozijn. Wij kunnen ook monteren bij een kale sparing. Bij binnendeuren van 260 of hoger komt er maatwerk aan te pas. Hier ligt ook onze kracht. Zowel het inmeten als de montage gebeurt middels een eigen team aan timmermannen. U wordt dus volledig ontzorgd.

 

Een kamerhoge binnendeur met kozijn kunnen wij plaatsen ter vervanging van een opdekdeur met metalen kozijn. Maar deze kunnen wij ook plaatsen in nieuwbouwwoning waar er bijvoorbeeld nog geen deuren geplaatst zijn. 

 

Download brochure

 

Deurbeslag en scharnieren

U hebt diverse opties waar u uit kunt kiezen bij het samenstellen van de kamerhogebinnendeuren. Zo hebt voor het deurbeslag keuze uit een ruime selectie aan deurbeslag uit onze huiscollectie. Daarnaast zijn er diverse soorten glas die u kunt toepassen op de deur. Ook kunt u kiezen tussen de standaard scharnieren of verdekte scharnieren. Tijdens het adviesgesprek zal de adviseur alle opties met u doornemen en toelichten wat de voordelen zijn ervan om zo met u tot een offerte te komen.

Pefect afhangen

Simon Maree beschikt over een eigen montageteam die de deuren bij u inhangt en zorgt voor een perfect eindresultaat. Een plafondhoge deur is een goede keuze als u nog een stalen of aluminium kozijn heeft met opdekdeur. Doordat de deur kamerhoog is, hoeft u het bovenlicht niet dicht te maken en te stucen. Dit scheelt veel breekwerk en resulteert in een fraai en strak resultaat.

Kamerhoge deur op maat

Naast onze uitgebreide showrooms hebben wij ook een werkplaats waar dagelijks prachtige deuren op maat gemaakt worden. Al uw deurwensen kunnen dus realiteit worden. Onze plafondhoge deuren zijn gemaakt van high-tech en onderhoudsvriendelijke materialen. Alle sluittechnieken en scharnieronderdelen kunnen onzichtbaar verwerkt worden in onze kamerhoge deuren.

 

Meer informatie?

Meer informatie of een persoonlijk advies over onze kamerhoge deuren? Maak gerust een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Impressie Anyway Doors dichte deuren

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie