Binnendeuren zonder kozijn

Binnendeuren zonder kozijn kunnen gerekend worden tot de trend van de afgelopen jaren. Moderne deuren zonder zichtbaar kozijn en zonder zichtbare scharnieren zien we steeds vaker. De onzichtbare deurscharnieren zijn ingebouwd en dus helemaal weggewerkt. Dit type deur geeft een minimalistische en moderne uitstraling, een strak geheel. Bekijk onze binnendeuren hieronder of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies in een van onze showrooms.

Het onzichtbaar kozijn

Onzichtbaar kozijn is een veelgebruikte term voor het kozijn dat we hierbij plaatsen. Het kozijn is niet letterlijk onzichtbaar maar het wordt weggestuct in de wand. Hierdoor is het loopt het gelijk met de aanliggende wanden en steekt het niet uit zoals bij de traditionele kozijnen die om de aanliggende wanden zitten. 

Service en montage

Simon Maree is sinds 1923 dé specialist in het afhangen en monteren van deuren. Ook beschikken wij over ons eigen montageteam en werkplaats, waardoor we ook het op maat laten maken van deuren voor u kunnen verzorgen. Onze deuren kunnen volledig aangepast worden aan uw wensen, smaak en levensstijl en ook na de installatie van uw deur staan we nog voor u klaar. 

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze binnendeuren zonder kozijnen? Maak een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.