Sinds 1923

Voordeuren

Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een kwaliteitsdeur die aansluit bij uw smaak en inrichting.

Bezoek showroom
Unknown 1
Voordeur Intro Rooster

Voordeur met rooster

Een voordeur met rooster haalt niet alleen gemakkelijk frisse lucht naar binnen maar, geeft uw huis ook nog eens een klassieke eerste indruk. Tevens laat een voordeur met rooster daglicht binnen in uw hal. Bij Simon Maree heeft u een ruime keuze aan voordeuren. Gaat u voor een massief hardhouten voordeur? Of toch een strakke aluminium deur? Laat u inspireren en kies de deur die bij u past.

 

 

 

 

 

Maatwerk en montage

Al sinds 1923 is Simon Maree specialist in binnen en buitendeuren. Van het maken van de juiste keuze tot het perfect afhangen en monteren van deuren. Daarnaast beschikken we over een eigen montageteam en een werkplaats. Dit maakt het mogelijk om deuren ook op maat te maken. Onze deuren kunnen we volledig aanpassen naar uw smaak en levensstijl. Kies voor de voordeur met rooster van uw dromen. 

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze voordeuren met rooster? Maak een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?