Witte stalen binnendeuren

Stalen binnendeuren zijn erg populair. We zien hierbij ook dat witte stalen deuren echt in opmars is. Een witte stalen binnendeur is een subtiele eyecatcher die goed staat in ieder interieur. Het straalt kracht uit, is strak en past perfect in ieder interieur, zowel modern als klassiek. 

 

Naast stalen deuren hebben wij ook een alternatief. Een alternatief die voordeliger en lichter is, maar hetzelfde robuuste uiterlijk van staal heeft. Dit zijn onze 'steel look' binnendeuren. U bent bij ons dus aan het juiste adres voor zowel stalen binnendeuren als steel look binnendeuren. Zowel onze stalen deuren als steel look deuren zijn mogelijk in diverse kleuren zoals messing, brass, wit en meer. Deze meten en monteren wij volledig ontzorgd bij u thuis.

Steel look deuren

Voor onze steel look deuren wordt met zwart geanodiseerd aluminium of hout een ware “stalen deuren” look gecreëerd. Deze deuren laten zich ongeacht de grootte vederlicht bedienen en de onderhoudsvriendelijke en strakke materialen kunnen worden gecombineerd met een ruim assortiment aan glassoorten. Steel look binnendeuren zijn een absolute meerwaarde voor elke ruimte en zijn ook nog eens zeer functioneel in te zetten. Bekijk onze steel look deuren gallerij hieronder of download onze exclusieve deuren brochure ter inspiratie.  

Download brochure

Maatwerk en montage

Deurenspecialist Simon Maree beschikt over een eigen montageteam en werkplaats. Hierdoor kunnen onze vakmensen zowel binnendeuren op maat maken als perfect inmeten en afhangen. Ook na de installatie van uw deur(en) staan wij nog voor u klaar!

Project met witte steel look binnendeuren

 

Assortiment

Ons assortiment van steel look deuren bestaat uit verschillende soorten kozijnen of omlijstingen en meerdere deurvarianten en kleuren. Wij gebruiken speciale comfortscharnieren en als de deur breder wordt dan 1000mm kunnen we ook een perfect werkend pivot- of taats-scharnier gebruiken. Het is ook mogelijk om de draairichting, het glas en de roedeverdeling van de deuren naar uw wensen in te richten. Ons assortiment:

  • Stalen binnendeuren
  • Stalen wand en deur
  • "Normale" steel look deuren
  • Taats/pivoterende deuren
  • Klapdeuren
  • Plafondhoge deuren
  • Schuifdeuren
  • Steel look wand en deur

Meer weten?

Meer informatie over onze binnendeuren? Maak een afspraak in een van onze showrooms in Berkel en Rodenrijs of Almere of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Impressie steel look deuren

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogussen ter inspiratie

 

{cookie}

{/cookie}