Staal look schuifdeuren

Staal look schuifdeuren

Bent u op zoek naar schuifdeuren met een industriële uitstraling? Onze staal look schuifdeuren zijn licht en voorzien van softclose systemen waardoor ze geruisloos en nauwkeurig sluiten. Een schuifdeur kan verschillende ruimtes binnen uw woning met elkaar verbinden. Glazen schuifdeuren geven helemaal een extra ruimtelijk effect. Binnenschuifdeuren passen in vrijwel ieder interieur. Samen vinden we de binnenschuifdeur die past bij uw smaak en woning.

 

 

 

Staal look binnenschuifdeuren

Staal look schuifdeuren met glas zijn de afgelopen jaren flink in populariteit gestegen. Niet gek, want industriële schuifdeuren met glas stralen kracht en klasse uit. Met zwart geanodiseerd aluminium of hout wordt een ware “stalen deuren” look gecreëerd.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies is waar wij van Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staat. Uw wensen, levensstijl en smaak zijn leidend in onze zoektocht naar een schuifdeur die bij u past. Het is namelijk niet eenvoudig om de juiste binnenschuifdeur uit te zoeken. 

Meer weten?

Meer informatie over onze schuifdeuren voor binnenshuis? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}