Sinds 1923

Modern & Klassiek

Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een kwaliteitsdeur die aansluit bij uw smaak en inrichting.

Bezoek showroom
Unknown 1
Unknown 1

Moderne & klassieke binnendeuren

Heeft u een klassieke of moderne inrichting, of bent u op zoek naar een deur die past bij een andere interieur­stijl? Een deur met glas of juist een dichte deur? Simon Maree heeft een uitgebreid assortiment aan binnendeuren, waardoor u altijd een deur vindt die past bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Simon Maree Deurenspecialist Moderne Binnendeuren Klassieke Binnendeuren

Eerlijk advies

Houd u van een strakke afwerking? Misschien is een van onze moderne deuren dan iets voor u. Toch liever een deur met een klassiek of landelijke uitstraling? Dan zijn onze klassieke deuren meer iets voor u! Neem vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs in onze uitgebreide showroom. We staan u graag te woord en geven een eerlijk en passend advies.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze binnendeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Klassieke binnendeuren

Moderne binnendeuren

Wilt u een afspraak maken in één van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnendeuren in uw woning of kantoor?