Openslaande binnendeuren

Bent u op zoek naar openslaande deuren? Openslaande deuren zijn de eyecatcher van ieder huis. De deuren zijn van hightech materialen, passen in zowel moderne als klassieke interieurs en zijn ook nog eens zeer functioneel. 

Perfect bewerking

Ook voor een perfecte bewerking en het op maat afhangen van een openslaande binnendeur bent u bij Simon Maree aan het goede adres. Wij beschikken ook over een eigen timmerbedrijf, waardoor onze deuren volledig aangepast kunnen worden aan uw wensen, smaak en levensstijl. U kunt bij ons ook kiezen uit een breed scale hang- en sluitwerk en deurkrukken.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies is waar Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staat.  Uw wensen, levensstijl en smaak zijn leidend in ons persoonlijk advies. We weten dat het uitzoeken van een nieuwe binnendeur niet eenvoudig is. Een van onze adviseurs bespreekt graag met u, onder het genot van een kopje koffie, de mogelijkheden.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze openslaande binnendeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?