Dubbele binnendeuren

Heeft uw woning een klassieke inrichting? Of bent u toch opzoek naar iets meer straks en moderns? Onze dubbele binnendeuren alle verschillende soorten en maten. Wilt u een deur met vier panelen of wilt u traditionele lijnen terug laten komen? Met onze dubbele binnendeuren krijgt u hoe dan ook de authentieke uitstraling die u wenst.

Perfecte afwerking

Wij beschikken over ons eigen montageteam. Met ons team leveren wij een kwaliteitsproduct. Wij beschikken niet alleen over een groot assortiment dubbele binnendeuren, maar u kunt bij ons ook kiezen uit een breed scale hang- en sluitwerk en deurkrukken.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies is waar Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staat.  Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren. Uw wensen, levensstijl en smaak zijn leidend in ons persoonlijk advies. We weten dat het uitzoeken van nieuwe binnendeuren niet eenvoudig is. Een van onze adviseurs bespreekt graag met u, onder het genot van een kopje koffie, de mogelijkheden.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze glas in lood binnendeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

Route naar de showroom   Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken in onze showroom? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Naast de deuren leveren wij een groot assortiment hang- en sluitwerk. Tevens kunt u bij ons kiezen uit een scala van deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.

Perfect afhangen van uw deur

Wij beschikken over ons eigen montageteam. Met ons team leveren wij een kwaliteitsproduct. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren. Tevens hebben wij jarenlang ervaring in houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na de installatie van uw deur voor u klaar.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Advies op maat

Wilt u advies op maat over binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?

Aangepaste openingstijden

I.v.m. de feestdagen zijn wij gesloten van 24 december t/m 3 januari 2019. Vanaf vrijdag 4 januari 2019 zijn wij geopend en bent u weer van harte welkom

Voor vragen of afspraken, kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Contact opnemen