Inbouwkast | Deurenspecialist Simon Maree

Inbouwkast

Inbouwkasten zien we de laatste jaren steeds vaker. Enorm handig en zeker als je de inbouwkast ook nog eens goed inricht. Denk daarom van te voren waar je inbouwkast voor moet dienen en wat je erin kwijt wilt. In veel gevallen is dit kleding. Hoeveel kledingstukken wil je bijvoorbeeld ophangen? Wil je mannen- en vrouwenkleding gescheiden kunnen houden? Zomer en winter apart opbergen? Wij kunnen voordat de beslissing genomen wordt alvast in 3-d laten zien hoe uw inbouwkast eruit komt te zien. Wel zo handig.

Inbouwkast op maat

Bij Simon Maree kunnen wij de inbouwkasten volledig naar uw wensen op maat maken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u vooraf bepalen aan welk formaat de inbouwkast moet voldoen. Naast dat het ontzettend handig is voor bijvoorbeeld je kleding bespaart het ook nog een hoop ruimte in je woon of-slaapkamer. Het geeft rust en dat is wel zo prettig in ons vaak drukke en hectische leven.

Inbouwkast kopen

Wilt u een inbouwkast kopen, informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden. U kunt langskomen in onze prachtige showroom om enkele voorbeelden te bekijken. U kunt uiteraard ook een afspraak maken of de website doornemen voor meer informatie.

 

Afspraak maken

Impressie

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?