Voordeur kopen

Is uw huidige voordeur toe aan vervanging of vindt u het niet meer mooi? De voordeur zorgt voor een eerste indruk van uw huis, dat maakt het uitzoeken van de perfecte voordeur niet eenvoudig. Zo hebben wij klassieke houten voordeuren maar ook moderne voordeuren. Bij Deurenspecialist Simon Maree beschikken we over een eigen montage team. Zo maken onze vakmensen uw ideale voordeur op maat en wordt de deur perfect ingemeten en afgehangen. Maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies in een van onze showrooms.

 

 

Moderne, landelijke of klassieke voordeur

In de showroom hebben wij een dertigtal voordeuren staan om u een beeld te geven van de mogelijkheden. Wij hebben echter honderden modellen die wij bij u kunnen plaatsen. In de onderstaande video informeren wij u graag wat verder over onze werkwijze en vakmanschap.

 

Inbraakbestendig met stijl

Naast een stijlvolle voordeur dient het ook functioneel te zijn. Wij monteren door heel het jaar voordeuren en onze timmermannen kennen dus de producten door en door. Onze voordeuren en buitendeuren zijn tochtvrij en vochtvrij. Ze beschikken altijd over het politiekeurmerk, zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid. Ook zijn onze voordeuren leverbaar met het nieuwste veiligheidsbeslag, drie punt sluitingen tot en met anti-kerntrek beslag.

Maatwerk en montage

Doordat wij beschikken over een eigen montageteam en werkplaats kunnen onze timmermannen zowel deuren op maat maken als deze nauwkeurig inmeten en afhangen. Wij sturen namelijk altijd een vakman bij u langs om alles nauwkeurig in te meten om vervolgens dit geheel op maat te laten maken bij één van onze leveranciers. Zelfs getoogde voordeuren en garagedeuren zijn dus mogelijk. Ook na de installatie van uw deur(en) staan wij nog voor u klaar!

Voordeur naar uw smaak

Gaat u voor een klassieke hardhouten voordeur? Of toch voor een strakke moderne deur? Bij Simon Maree bieden wij u oneindig veel keus. U kunt variëren met glassoorten, materialen, handgrepen, etc. Zo vindt u altijd een voordeur die past bij uw smaak en woning. Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een op maat gemaakte kwaliteitsdeur en vakmanschap. 

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze voordeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Landelijk & klassieke voordeuren

Moderne voordeuren