Opdekdeuren | Deurenspecialist Simon Maree

Opdekdeuren

Opdekdeuren zijn stijlvolle deuren die elk interieur mooier maken. Onze opdekdeuren zijn naast betaalbaar, altijd afgewerkt met krasvaste UV-bestendige lak. Deze meten en monteren wij bij u thuis in de bestaande kozijnen.

Breed assortiment 

Wij kunnen een breed assortiment opdekdeuren aanbieden van dichte tot aan opdekdeuren met glas. Vooral de opdekdeuren van Svedex zijn erg populair. Deze deuren hebben een extra rand rondom en maar één draairichting. 

Svedex Opdekdeuren

Deurkozijnen

Wij bieden bij iedere opdekdeur een ruime keuze aan nieuwe afgelakte kozijnen in verschillende uitvoeringen. Hierdoor vormen de deur en het bijpassende deurkozijn één harmonisch geheel met uw interieur. Het is ook mogelijk om uw huidige kozijn en paumeles te hergebruiken, een goede staat is hierbij dan wel van belang.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze opdekdeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Impressie Svedex deuren

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?