Svedex Stijldeuren – Elegantie en Duurzaamheid | Simon Maree

Sinds 1923

Svedex

Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een kwaliteitsdeur die aansluit bij uw smaak en inrichting.

> Bezoek showroom
Unknown 1
Unknown 1

Svedex deuren

Svedex deuren zijn stijldeuren die elk interieur mooier maken. Svedex deuren zijn naast betaalbaar, altijd afgewerkt met krasvaste UV-bestendige lak. Hierdoor zijn de deuren van Svedex uitzonderlijk duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Al meer dan 60 jaar staat Svedex bekend als het Nederlandse merk voor hoogwaardige afgelakte stijldeuren.

Ontdek de nieuwste toevoeging aan onze showroom – de NOVA serie van Svedex. Deze prachtige collectie biedt een assortiment aan voordelige glas- en lijndeuren, inclusief de populaire steel look deur met drie vlakken. De deuren uit de NOVA serie kunnen in het zwart als in het wit afgelakt gemaakt en gemonteerd worden.

 
 

Breed assortiment 

Wij kunnen een breed assortiment van dit merk aanbieden, van glasdeuren tot opdekdeuren. Vooral de opdekdeuren zijn erg populair. Deze deuren hebben een extra rand rondom en maar één draairichting.  Echter behoren ook hun stompe binnendeuren tot de mogelijkheden. Hierbij is het dan ook mogelijk deze stompe deuren op onze bijzondere schuifrailsysteem te monteren waardoor u een voordelig en onderhoudsvriendelijke schuifdeur hebt.

Svedex Opdekdeuren

Deurkozijnen

Wij bieden bij iedere binnendeur van dit merk een ruime keuze aan nieuwe afgelakte kozijnen in verschillende uitvoeringen. Hierdoor vormen de deur en het bijpassende deurkozijn één harmonisch geheel met uw interieur.

Svedex Deuren opdekdeur project nieuwerkerk Simon Maree Deurenspecialist Svedex Opdekdeur FR500 Staal Look Binnendeuren Taatsdeuren Steel Look Deuren website image

Deskundig Advies en Service

Wij begrijpen dat het kiezen van de perfecte binnendeur een belangrijke beslissing is. Daarom staan onze experts altijd klaar om u te voorzien van professioneel advies. Bezoek één van onze showrooms om onze Svedex collectie in het echt te ervaren en vind de deur die perfect past bij uw interieur.

Meer weten?

Meer informatie of advies over Svedex deuren? Maak een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren. Pas uw cookievoorkeuren aan

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?