Sinds 1923

Svedex

Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een kwaliteitsdeur die aansluit bij uw smaak en inrichting.

> Bezoek showroom
Unknown 1
Unknown 1

Svedex deuren

Svedex deuren zijn stijldeuren die elk interieur mooier maken. Svedex deuren zijn naast betaalbaar, altijd afgewerkt met krasvaste UV-bestendige lak. Hierdoor zijn de deuren van Svedex uitzonderlijk duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Al meer dan 60 jaar staat Svedex bekend als het Nederlandse merk voor hoogwaardige afgelakte stijldeuren.

Ontdek de nieuwste toevoeging aan onze showroom – de NOVA serie van Svedex. Deze prachtige collectie biedt een assortiment aan voordelige glas- en lijndeuren, inclusief de populaire steel look deur met drie vlakken. De deuren uit de NOVA serie kunnen in het zwart als in het wit afgelakt gemaakt en gemonteerd worden.

 

Breed assortiment 

Wij kunnen een breed assortiment van dit merk aanbieden, van glasdeuren tot opdekdeuren. Vooral de opdekdeuren zijn erg populair. Deze deuren hebben een extra rand rondom en maar één draairichting.  Echter behoren ook hun stompe binnendeuren tot de mogelijkheden. Hierbij is het dan ook mogelijk deze stompe deuren op onze bijzondere schuifrailsysteem te monteren waardoor u een voordelig en onderhoudsvriendelijke schuifdeur hebt.

Svedex Opdekdeuren

Deurkozijnen gebruiken

Het mooie aan de deuren van Svedex is dat ze ideaal zijn voor het plaatsen in uw bestaande kozijnen. Zowel in bestaande opdekkozijnen als bij stompe kozijnen kunnen wij diverse svedex deuren plaatsen. Zo kunt u uw volledige interieur opfrissen met nieuwe binnendeuren zonder dat hier enorm veel qua werk en kosten bij komen kijken. Svedex Deuren opdekdeur project nieuwerkerk Simon Maree Deurenspecialist Svedex Opdekdeur FR500 Staal Look Binnendeuren Taatsdeuren Steel Look Deuren website image

De kracht van vakmanschap: Svedex deuren

Bij Simon Maree geloven we in de kracht van vakmanschap. Als u kiest voor Svedex deuren, wilt u natuurlijk dat ze perfect passen en er jarenlang mooi uitzien. Daarom bieden we u professioneel inmeten en montage door onze eigen vakmensen.

De voordelen van vakkundige montage

Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw Svedex deuren tot op de millimeter nauwkeurig worden ingemeten. Zo passen ze naadloos in uw kozijn, zonder kieren of naden. De montage van uw deuren wordt vakkundig en efficiënt uitgevoerd door onze ervaren monteurs. Zo bent u verzekerd van een snelle en correcte installatie. U bespaart uzelf een hoop tijd en zorgen door het inmeten en monteren van uw Svedex deuren aan ons over te laten. We garanderen de kwaliteit van de montage, zodat u zeker bent van een perfect resultaat.

Extra services voor uw Svedex deuren

Naast vakkundige inmeten en montage bieden we u diverse extra services, zoals:

  • Advies op maat: We helpen u graag bij het kiezen van de juiste Svedex deuren voor uw interieur. We houden rekening met uw stijl, budget en praktische wensen;
  • Garantie: We bieden u een uitgebreide garantie op uw Svedex deuren én de montage. Zo bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw nieuwe deuren;
  • Nazorg: Mocht er onverhoopt een probleem zijn met uw Svedex deuren, dan kunt u altijd rekenen op onze nazorg. We komen graag bij u langs om het probleem te verhelpen;

Deskundig Advies en Service

Wij begrijpen dat het kiezen van de perfecte binnendeur een belangrijke beslissing is. Daarom staan onze experts altijd klaar om u te voorzien van professioneel advies. Bezoek één van onze showrooms om onze Svedex collectie in het echt te ervaren en vind de deur die perfect past bij uw interieur.

Meer weten?

Meer informatie of advies over Svedex deuren? Maak een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?