Svedex deuren | deurenspecialist Simon Maree

Sinds 1923

Svedex

Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een kwaliteitsdeur die aansluit bij uw smaak en inrichting.

> Bezoek showroom
Unknown 1
Unknown 1

Svedex deuren

Svedex deuren zijn stijldeuren die elk interieur mooier maken. Svedex deuren zijn naast betaalbaar, altijd afgewerkt met krasvaste UV-bestendige lak. 

Nieuw in de showroom is de NOVA serie. Prachtige en voordelige glas- en lijndeuren waaronder de steel look deur met drie vlakken.

 
 

Breed assortiment 

Wij kunnen een breed assortiment Svedex deuren aanbieden, van glasdeuren tot opdekdeuren. Vooral de opdekdeuren van Svedex zijn erg populair. Deze deuren hebben een extra rand rondom en maar één draairichting. 

Svedex Opdekdeuren

Deurkozijnen

Wij bieden bij iedere Svedex binnendeur een ruime keuze aan nieuwe afgelakte kozijnen in verschillende uitvoeringen. Hierdoor vormen de deur en het bijpassende deurkozijn één harmonisch geheel met uw interieur.

Meer weten?

Meer informatie of advies over Svedex deuren? Maak een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren. Pas uw cookievoorkeuren aan

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?