Houten binnendeuren met glas

U bent op zoek naar houten binnendeuren met glas? Een houten binnendeur met glas verbindt de verschillende ruimtes in uw huis. Het is een deur die in bijna elk interieur past. Samen met u vinden we een stijlvolle binnendeur met glas die past bij uw smaak en woning. Bij Simon Maree bieden we een breed scala aan houten binnendeuren met glas, perfect voor elke stijl en interieur.

 

Onze houten binnendeuren met glas combineren de warmte en elegantie van hout met de transparantie en lichtdoorlatendheid van glas, waardoor uw ruimtes zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk worden. Of u nu op zoek bent naar een moderne, strakke deur of een klassieke deur met glas-in-lood details, wij hebben de ideale oplossing voor u. Onze deuren zijn met zorg en vakmanschap vervaardigd en worden nauwkeurig geïnstalleerd door ons gespecialiseerde montageteam, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid.

Glassoorten voor houten binnendeuren

Het kiezen van het juiste glas voor uw houten binnendeuren kan veel doen voor uw interieur. Helder glas, ook wel blank glas, is simpel en transparant en laat ongehinderd licht door, perfect voor een moderne, strakke inrichting. Rookglas of grijsglas heeft een donkere tint en biedt meer privacy, ideaal voor ruimtes zoals studeerkamers of badkamers. Glas-in-lood is een kunstzinnige keuze met kleurrijke ontwerpen, perfect voor klassieke of historische huizen, en voegt uniek karakter toe met diverse patronen en kleuren.

Glassoorten Houten Binnendeuren met Glas

Kathedraalglas heeft een lichte structuur die het licht mooi filtert, ideaal voor deuren waar u licht wilt maar ook een subtiel design prefereert. Glas met goudkleurig textiel in een geweven patroon voegt luxe en distinctie toe, geschikt voor high-end design deuren. Brons rookglas combineert privacy met een warme, elegante look. Mat gelaagd glas biedt uitstekende privacy en is perfect voor badkamers en andere privéruimtes waar lichtinval gewenst is, maar direct zicht vermeden moet worden. Elk van deze glassoorten kan helpen om de gewenste sfeer in uw huis te creëren, afhankelijk van uw behoeften en stijlvoorkeuren.

Persoonlijk advies

Uw wensen, levensstijl en smaak zijn leidend in ons persoonlijk advies bij het vinden van de deur met glas die bij u past. Het is namelijk niet eenvoudig om de juiste binnendeur uit te zoeken. Persoonlijk advies is waar Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staat. 

Meer weten?

Meer informatie over onze binnendeuren met glas? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken