Sinds 1923

Schuifpui

Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een kwaliteitsdeur die aansluit bij uw smaak en inrichting.

Bezoek showroom
Unknown 1
Unknown 1

Schuifpui

Een schuifpui vergroot de ruimtebeleving van uw woonruimte en zorgt voor veel extra lichtinval. Door de grote ramen van onze schuifpuien betrekt u de tuin bij uw woning. Schuifpuien zijn op maat te maken en kunnen aangepast worden naar de uitstraling van uw woning. Ieder formaat, kleur of materiaal kan volledig naar uw wensen worden gemaakt.

Schuifsysteem

Schuifpuien van Simon Maree zijn een absolute meerwaarde voor uw woning. De rail van het schuifsysteem ligt nagenoeg even hoog als uw binnenvloer, waardoor er geen drempels ontstaan. Naast gebruiksvriendelijk, zorgen onze schuifpuien voor een luxe uitstraling van uw woonruimte. Voor zowel moderne als klassieke schuifpuien kunt u bij ons terecht.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze schuifpuien? Maak een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe buitendeuren voor uw woning of kantoor?