Stalen deuren alternatief

Zoekt u binnendeuren die hetzelfde robuuste uiterlijk van staal hebben, maar voordeliger, lichter en eenvoudiger te plaatsen zijn? Kijk dan niet verder dan onze steel look deuren, hét alternatief voor stalen binnendeuren. Met zwart geanodiseerd aluminium of hout creëren deze deuren ware “stalen deuren” look. Steel look deuren laten zich ongeacht de grootte vederlicht bedienen en de onderhoudsvriendelijke en strakke materialen kunnen worden gecombineerd met een ruim assortiment aan glassoorten. Alles wordt volledig op maat gemaakt naar uw wensen en smaak.

Download brochure

 

 

Blikvangers in ieder interieur

Steel look binnendeuren passen in ieder interieur, zowel modern als klassiek, en zijn ook nog eens zeer functioneel. Het zijn strak ogende blikvangers in ieder interieur. Onze steel look deuren openen volledig geluidloos en worden voorzien van gepatenteerde onzichtbare scharnieren.

 

Anyway Doors steel look deur

Assortiment

Ons assortiment van steel look deuren bestaat uit verschillende soorten kozijnen of omlijstingen en meerdere deurvarianten en kleuren. Het is ook mogelijk om de draairichting, het glas en de roedeverdeling van de deuren naar uw wensen in te richten. Ons assortiment:

  • "Normale" steel look deuren
  • Taats/pivoterende deuren
  • Klapdeuren
  • Plafondhoge deuren
  • Schuifdeuren
  • Steel look wand en deur

Maatwerk en montage

Deurenspecialist Simon Maree beschikt over een eigen montageteam en werkplaats. Hierdoor kunnen onze vakmensen zowel deuren op maat maken als perfect inmeten en afhangen. Ook na de installatie van uw deur(en) staan wij nog voor u klaar!  

Meer weten?

Meer informatie of een persoonlijk advies over onze steel look deuren? Maak gerust een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogussen ter inspiratie

 

{cookie}

{/cookie}

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?