Stalen deuren alternatief | Deurenspecialist Simon Maree

Moderne Binnendeuren Bleiswijk

Bent u voor uw woning in Bleiswijk of omgeving op zoek naar moderne binnendeuren zoals stalen deuren, taatsdeuren of kamerhoge deuren? Met stalen deuren en moderne industriële binnendeuren kunt u uw nieuwe woning helemaal naar eigen stijl brengen. Stalen deuren zijn esthetisch mooi, rank en zorgen voor een moderne uitstraling. De steel look of staal look deur is strak en robuust en straalt dit dan ook uit. Met een steel look deur creëert u een echte eyecatcher in uw huis! Doordat onze steel look deuren gemaakt zijn van hout of aluminium is de deur voordeliger en heeft het toch het robuuste en strakke uiterlijk van staal. Door de tijdloze look van de robuuste staal look deuren past deze deur in elke woonkamer! 

Met staal look deuren creëert iedereen in de woonkamer de ideale blikvangers in het interieur. Met zwart geanodiseerd aluminium of hout wordt een ware “stalen deuren” look gecreëerd. Deze binnendeuren laten zich ongeacht de grootte vederlicht bedienen en de onderhoudsvriendelijke en strakke materialen kunnen worden gecombineerd met een ruim assortiment aan glassoorten. Wij meten en monteren ook in de regio's Boskoop, Zuidplas, Groenswaard.

Download brochure

 

 

Blikvangers in uw interieur

Staal look deuren passen in ieder interieur, zowel modern als klassiek, en zijn ook nog eens zeer functioneel. Onze staal look binnendeuren hebben het robuuste uiterlijk van staal, maar zijn lichter en eenvoudiger te plaatsen. Ook wanneer u vloerverwarming heeft. Het zijn strak ogende blikvangers in uw interieur. 

Anyway Doors staal look deur

Assortiment

Ons assortiment van staal look deuren bestaat uit verschillende soorten kozijnen of omlijstingen en meerdere deurvarianten en kleuren. Het is ook mogelijk om de draairichting, het glas en de roedeverdeling van de deuren naar uw wensen in te richten. Ons assortiment:

  • "Normale" staal look deuren
  • Taats/pivoterende deuren
  • Klapdeuren
  • Plafondhoge deuren
  • Schuifdeuren
  • Steel look wand en deur

Maatwerk en montage

Deurenspecialist Simon Maree beschikt over een eigen montageteam en werkplaats. Hierdoor kunnen onze vakmensen zowel deuren op maat maken als perfect inmeten en afhangen. Ook na de installatie van uw deur(en) staan wij nog voor u klaar!  

Meer weten?

Meer informatie of een persoonlijk advies over onze staal look deuren? Maak gerust een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogussen ter inspiratie

 

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan