Dubbele binnendeuren

Ben u op zoek naar dubbele binnendeuren en heeft uw woning een klassieke inrichting? Of bent u toch opzoek naar iets meer straks en moderns? Onze dubbele binnendeuren zijn beschikbaar in alle verschillende soorten en maten. Wilt u een deur met vier panelen of wilt u traditionele lijnen terug laten komen? Met onze dubbele binnendeuren krijgt u hoe dan ook de authentieke uitstraling die u wenst.

Perfecte afwerking

Wij beschikken over ons eigen montageteam. Met ons team leveren wij een kwaliteitsproduct. Wij beschikken niet alleen over een groot assortiment dubbele binnendeuren, maar u kunt bij ons ook kiezen uit een breed scale hang- en sluitwerk en deurkrukken.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies is waar Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staat.  Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren. Uw wensen, levensstijl en smaak zijn leidend in ons persoonlijk advies. We weten dat het uitzoeken van nieuwe binnendeuren niet eenvoudig is. Een van onze adviseurs bespreekt graag met u, onder het genot van een kopje koffie, de mogelijkheden.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze glas in lood binnendeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Inspiratie

 

 

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?