Aluminium binnendeuren | Deurenspecialist Simon Maree

Aluminium binnendeuren

U bent op zoek naar een aluminium deur? We zien de laatste tijd steeds meer vraag naar onze robuste aluminium deuren. Deze deuren passen in ieder interieur, klassiek of modern, en komen ook in een glas-variant. Aluminium binnendeuren zijn simpelweg een meerwaarde voor iedere woning. Het voordeel van aluminium deuren is dat ze lichter zijn dan hun stalen variant en hierdoor ook gebruiksvriendelijker. Ideaal als een taatsdeur of als schuifdeur omdat ze eenvoudiger te bedienen zijn. Daarnaast zijn aluminium deuren door de geanodiseerde profielen krasvaster en onderhoudsarm. Ten opzichte van houten staal look deuren zijn de stijlen bij aluminium deuren ranker.

 


 

Anyway Doors

Het merk Anyway Doors ligt op technisch gebied voorop in de ontwikkeling van aluminium binnendeuren. Naast de strakke en industriële uitstraling zijn er functionele voordelen in de binnendeuren van Anyway Doors. Zo zijn ze uniek als leverancier van taatsdeuren die ook tocht en geluid aanzienlijk reduceren en dus een ruimte daadwerkelijk goed afsluit.

Daarnaast wordt de kleur, hetzij zwart, goud of brons middels annodisatie op de aluminium profielen toegebracht. Hierdoor is het onderhoudsvriendelijker en krasvaster. Doordat wij officieel dealer zijn van Anyway Doors hebben wij alle kennis in huis om u goed te adviseren. Ook het monteren van Anyway Doors kunt u aan ons toevertrouwen. Bezoek een van onze showrooms om ons assortiment Anyway Doors te bewonderen.

Albed

De aluminium binnendeuren van Albed hebben een unieke uitstraling. Bij deze alumium deuren van Italiaans design kunt namelijk kiezen uit verschillende ontwerpen, glassoorten, kleurstalen en meer. Hierdoor kunt u echt een unieke eyecatcher realiseren in uw interieur. U bent van harte welkom in onze showrooms voor kijkje in ons assortiment Albed Italia.

Persoonlijk advies

Uw wensen, levensstijl en smaak zijn leidend in ons persoonlijk advies bij het vinden van de deur die bij u past. Het is immers niet eenvoudig om een binnendeur uit te zoeken. Persoonlijk advies is waar Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staat. 

 

Simon Maree Deurenspecialist Aluminium Binnendeuren Deuren Steel Look Deuren Anywaydoors Vaste Wand Rotterdam website image

Meer weten?

Meer informatie over onze aluminium deuren? Maak een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

Afspraak maken

 

Anyway Doors taats- en schuifdeuren

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren. Pas uw cookievoorkeuren aan

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?