Aluminium binnendeuren

U bent op zoek naar een aluminium deur? We zien de laatste tijd steeds meer vraag naar onze robuste aluminium deuren. Deze deuren passen in ieder interieur, klassiek of modern, en komen ook in een glas-variant. Aluminium binnendeuren zijn simpelweg een meerwaarde voor iedere woning. Het voordeel van aluminium deuren is dat ze lichter zijn dan hun stalen variant en hierdoor ook gebruiksvriendelijker. Ideaal als een taatsdeur of als schuifdeur omdat ze eenvoudiger te bedienen zijn. Daarnaast zijn aluminium deuren door de geanodiseerde profielen krasvaster en onderhoudsarm. Ten opzichte van houten staal look deuren zijn de stijlen bij aluminium deuren ranker.

 

 

Anyway Doors

Het merk Anyway Doors ligt op technisch gebied voorop in de ontwikkeling van aluminium binnendeuren. Naast de strakke en industriële uitstraling zijn er functionele voordelen in de binnendeuren van Anyway Doors. Zo zijn ze uniek als leverancier van taatsdeuren die ook tocht en geluid aanzienlijk reduceren en dus een ruimte daadwerkelijk goed afsluit.

Daarnaast wordt de kleur, hetzij zwart, goud of brons middels annodisatie op de aluminium profielen toegebracht. Hierdoor is het onderhoudsvriendelijker en krasvaster. Doordat wij officieel dealer zijn van Anyway Doors hebben wij alle kennis in huis om u goed te adviseren. Ook het monteren van Anyway Doors kunt u aan ons toevertrouwen. Bezoek een van onze showrooms om ons assortiment Anyway Doors te bewonderen.

Albed

De aluminium binnendeuren van Albed hebben een unieke uitstraling. Bij deze aluminium deuren van Italiaans design kunt namelijk kiezen uit verschillende ontwerpen, glassoorten, kleurstalen en meer. Hierdoor kunt u echt een unieke eyecatcher realiseren in uw interieur. U bent van harte welkom in onze showrooms voor kijkje in ons assortiment Albed Italia.

Keuze in aluminium deuren

Wij begrijpen dat het inrichten van uw interieur om verfijnde keuzes draait. Wij hanteren dan ook een divers aanbod van aluminium binnendeuren, elk ontworpen om uw interieur te verfraaien en functionaliteit te bieden. Kies voor onze elegante aluminium taatsdeuren voor een stijlvolle doorgang, of ga voor onze ruimtebesparende schuifdeuren die een moderne flair toevoegen. Onze robuuste aluminium binnendeuren combineren uitstraling met het lichte, sterke karakter van aluminium. Door de diverse opties zoals het glassoort, kleur van de profielen, hendels of stangen kunt u de deur volledig naar uw eigen stijl en smaak brengen. Hierdoor sluit de deur enorm aan bij uw interieurstijl.

Persoonlijk advies

Een bezoek aan de showroom is niet alleen bedoeld om een indruk te krijgen van onze aluminium binnendeuren en andere producten. Het is er ook op gericht dat wij u kunnen voorzien van advies op maat. Wanneer u een adviesgesprek inplant staat de adviseur voor u gereserveerd en voorziet u van persoonlijk advies gericht op uw keuze aan binnendeuren. Het is immers niet eenvoudig om een binnendeur uit te zoeken. Ontzorgen is waar wij als Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staan en het stukje advies op maat sluit hier nauw op aan. 

 

Simon Maree Deurenspecialist Aluminium Binnendeuren Deuren Steel Look Deuren Anywaydoors Vaste Wand Rotterdam website image

KWALITEIT DOOR  ERVAREN timmermannen

Kwaliteit en vakmanschap zijn begrippen die stevig verankerd zijn in onze visie en kernwaarden. Dit dragen wij ook uit in de vaardigheden van onze vakmensen. Doordat een aluminium deur niet in te korten met een schaaf of zaag is essentieel dat deze volledig op maat ingemeten en gemaakt wordt. Hierdoor kunnen onze timmermannen dit ook vakkundig en zorgeloos bij monteren. Wij vertrouwen dan ook op de deskundigheid van ons eigen team aan timmermannen. Zij zorgen ervoor dat elke deurinstallatie met de grootste precisie en zorg wordt uitgevoerd. U kunt erop vertrouwen dat uw project bij ons in deskundige handen is.

Bespaar uzelf tijd, kosten en moeite door te kiezen voor onze hoogwaardige aluminium deuren. Laat onze experts zorg dragen voor de installatie. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en te ontdekken hoe wij met onze stijlvolle aluminium deuren een transformatie in uw interieur kunnen realiseren.

MAATWERK EN INSTALLATIE

Bij Deurenspecialist Simon Maree beschikken we een eigen montageteam en werkplaats. Wij leiden onze vakmensen zelf op waardoor ze dagelijks werken met al onze bijzondere producten en deze dus ook door en door kennen. Uw aluminium deuren worden altijd ingemeten en vervolgens op maat gemaakt bij de desbetreffende leverancier. Hierdoor kunnen onze timmermannen dit vakkundig bij u plaatsen zodat u hierna direct plezier hebt van uw nieuwe binnendeuren. Onze service eindigt niet na de installatie van uw deuren; we blijven ook daarna voor u klaarstaan!

Meer weten?

Meer informatie over onze aluminium deuren? Maak een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

Afspraak maken

 

Anyway Doors taats- en schuifdeuren

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?