Sinds 1923

Austria

Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een kwaliteitsdeur die aansluit bij uw smaak en inrichting.

Bezoek showroom
Unknown 1
Unknown 1

Austria deuren

Austria is bekend van de beroemde color luxe lijn. Dit is misschien wel het mooiste deurmodel dat er is! Om deze prachtige deuren bouwen wij vaak onze kamer en suite heen. 

Assortiment

Naast de color luxe lijn heeft Austria nog veel meer mooie deuren. Austria heeft zowel opdek- als stompe deuren. Doordat Austria een grote voorraad van deze deuren heeft kunnen wij de standaardmaten supersnel leveren. 

Impressie Austria binnendeuren

 

Modern en Klassiek

Zowel voor klassieke- als moderne inrichtingen leveren wij Austria binnen- en buitendeuren. Zo vindt u altijd de deur die past uw smaak en inrichting. 

Impressie Austria buitendeuren

 

Meer weten?

Meer informatie of advies over Austria deuren? Maak een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 
 

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?