Wat kost een voordeur

Wat kost een voordeur? Een vraag die bij u opkomt, zodra u heeft besloten dat u een nieuwe voordeur wilt aanschaffen. Tuurlijk kunt u bij veel webshops eenvoudig online uw voordeur bestellen. Bij Simon Maree gaan we liever voor kwaliteit, persoonlijk advies en een deur op maat. Samen met u zoeken we een voordeur die bij uw woning past, een deur waar u echt blij mee bent. Vanaf uw bezoek aan de showroom tot aan het inmeten en de montage toe willen wij u dan ook volledig ontzorgen. Interesse? Bezoek onze showroom voor persoonlijk en eerlijk advies op maat.

Maatwerk

Iedere deur wordt bij ons op maat geleverd en afgehangen, waardoor de prijzen niet altijd vooraf te bepalen zijn. Verder kijken we naar bijpassende wensen die invloed hebben op de prijs:

  • Materiaalsoort;
  • Bewerking en montage;
  • Bijpassende deurbeslag;
  • Tochtvaldorpel; 
  • Kwalitatieve deurscharnieren;  

Vanaf prijzen

  • Onze exclusieve voordeuren, compleet ontzorgd en afgehangen zijn al verkrijgbaar vanaf € 2000,00 incl. BTW.

Moderne, landelijke of klassieke voordeur

In de showroom hebben wij een dertigtal voordeuren staan om u een beeld te geven van de mogelijkheden. Wij hebben echter honderden modellen die wij bij u kunnen plaatsen. In de onderstaande video informeren wij u graag wat verder over onze werkwijze en vakmanschap.

*Let op: deze video is opgenomen in 2021 de hierinbenoemde prijsindicaties kunnen dus verschillen.

Inbraakbestendige voordeur

Onze voordeuren combineren elegantie met veiligheid en zijn allemaal voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo bent u verzekerd van een inbraakbestendige entree zonder in te leveren op stijl. Heeft u specifieke wensen of vragen over de uitvoerbaarheid van uw ideeën? Wij staan klaar om samen met u de opties te verkennen. Neem gerust contact op voor advies op maat.

Simon Maree Deurenspecialist Montage Voordeur Buitendeur Team Timmermannen 01.00 00 13 23.Still002

Maatwerk en montage

Simon Maree, uw deurenspecialist, heeft een eigen montageteam en werkplaats waardoor we deuren op maat kunnen maken, inmeten en afhangen. Na goedkeuring van de offerte meet onze inmeter uw situatie thuis op, waarna de deur op maat wordt gemaakt door onze leverancier. We kunnen allerlei deuren leveren, zoals getoogde voordeuren en garagedeuren. En ook na het plaatsen van de deur kunt u op ons rekenen!

Veiligheid en materiaal

Om uw deur helemaal naar wens te maken, bieden wij een ruime keuze aan deurbeslag. Al ons hang en sluitwerk, driepuntsluitingen, kerntrekbeveiliging zijn voorzien het politiekeurmerk. Het materiaal dat u kiest heeft natuurlijk ook invloed op de prijs. Als u kiest voor een mooie deur van bijvoorbeeld Merbau of Meranti hout, dan kiest u voor een deur met een lange levensduur die perfect sluit. Interesse? Wij ontvangen u graag in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze deuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Landelijk & klassieke voordeuren

Moderne voordeuren