Gratis advies bij u thuis - Voordeur

Bij Simon Maree begrijpen we dat uw voordeur meer is dan slechts een toegangspunt; het is een visitekaartje van uw huis, een eerste indruk die telt. Daarom bieden we naast onze showroomervaring nu ook exclusief advies aan huis aan.

Voordeur Icoon

Voordeur

Achterdeur Icoon

Achterdeur

Kozijn Icoon

Kozijn (met zijlichten)

Direct Thuisadvies Icoon
Direct thuisadvies, gratis en zonder reistijd of gedoe;
Persoonlijke Aanpak Icoon
Persoonlijke aanpak en advies op maat met direct de inmeting;
Snelle Offerte Icoon
Vrijblijvende offerte met een duidelijke prijsopgave;
Kwaliteit en Vakmanschap Icoon
Kwaliteit en vakmanschap met hoogwaardige producten en service.

 

Ervaar het gemak van onze deskundige service aan huis, ideaal voor wanneer een bezoek aan onze showroom niet mogelijk of gewenst is. Tijdens een huisbezoek kunnen we direct de huidige situatie bekijken en specifiek advies geven over wat technisch mogelijk is en welke voordeur het beste past bij uw gevel en woning. Dit persoonlijke advies helpt u om een weloverwogen keuze te maken, allemaal vanuit het comfort van uw eigen huis.

Voordeur Advies aan Huis Banner 3v3 DSC04174

Mobiele Banner Beschrijving

Onze experts komen direct naar u toe, brengen de wereld van voordeuren naar uw woonkamer, en bieden advies op maat dat rekening houdt met uw specifieke situatie. 

Gratis thuisadvies

Het gemak van thuis en deskundig advies

Bij Simon Maree begrijpen we dat uw voordeur meer is dan slechts een toegangspunt; het is een visitekaartje van uw huis, een eerste indruk die telt. Daarom bieden we naast onze showroomervaring nu ook exclusief advies aan huis aan, speciaal ontworpen voor diegenen die niet in de gelegenheid zijn om onze showroom te bezoeken of voor wie dit gewoon beter uitkomt. Onze experts komen direct naar u toe, brengen de wereld van voordeuren naar uw woonkamer, en bieden advies op maat dat rekening houdt met uw specifieke situatie volledig kosteloos.

Kosteloos? Hoe werkt het precies?

1. Vul het contactformulier in

Laat ons weten dat u geïnteresseerd bent in een kosteloos adviesgesprek aan huis door ons online formulier in te vullen. Vermeld uw contactgegevens en eventuele voorkeuren voor dagen en dagdelen.

2. Wij nemen contact met u op

Na ontvangst van uw formulier neemt een van onze medewerkers contact met u op om een afspraak te plannen die bij uw schema past.

3. Persoonlijk advies en inmeting

Tijdens het bezoek nemen we een breed scala aan deurbeslag, voorbeelden van voordeuren en informatieve boekjes mee. We evalueren uw huidige deurkozijn en geven advies over de beste opties die technisch uitvoerbaar zijn en esthetisch passen bij uw woning. Ook kunnen we direct de afmetingen opnemen voor de offerte.

4. Vrijblijvende offerte

Op basis van het gesprek stellen wij vrijblijvend een offerte voor u op. Zodra u hierop akkoord geeft kan dit in productie gaan waarna u ook weet wanneer wij deze bij u komen monteren.

Onze experts komen direct naar u toe, brengen de wereld van voordeuren naar uw woonkamer, en bieden advies op maat dat rekening houdt met uw specifieke situatie. 

Gratis thuisadvies

Maatwerk en montage

Deurenspecialist Simon Maree beschikt over een eigen montageteam en werkplaats. Hierdoor kunnen onze vakmensen zowel deuren op maat maken als perfect inmeten en afhangen. Onze inmeter komt het namelijk na de offerte eerst bij u thuis inmeten, vervolgens wordt dit geheel op maat gemaakt bij één van onze leveranciers. Zelfs getoogde voordeuren en garagedeuren zijn dus mogelijk. Ook na de installatie van uw deur(en) staan wij nog voor u klaar!

Voorbeelden van gerealiseerde voordeuren. Let op: er is nog veel meer mogelijk!

Onze experts komen direct naar u toe, brengen de wereld van voordeuren naar uw woonkamer, en bieden advies op maat dat rekening houdt met uw specifieke situatie. 

Gratis thuisadvies

 

Moderne, landelijke of klassieke voordeur

Doordat wij met diverse leveranciers werken kunnen wij een breed assortiment hanteren aan voordeuren. In onze showrooms staan er een dertigtal voordeuren staan om u een beeld te geven van de mogelijkheden. Zo hebben wij klassieke voordeuren, landelijke voordeuren maar ook moderne voordeuren. Wij hebben honderden modellen van diverse merken die wij bij u meten en monteren. Dit doen wij in een bestaand kozijn of met een een nieuw buitendeurkozijn. In de onderstaande video informeren wij u graag wat verder over onze werkwijze en vakmanschap.*Let op: deze video is opgenomen in 2021 de hierinbenoemde prijsindicaties kunnen dus verschillen.

Inbraakbestendig

Naast stijlvol moeten voordeuren ook inbraakbestendig zijn. Onze voordeuren beschikken allen over het politiekeurmerk en monteren wij standaard met een driepuntssluiting en kerntrekbeveiliging, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Twijfel of uw idee haalbaar is? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Simon Maree Deurenspecialist Montage Voordeur Buitendeur Team Timmermannen 01.00 00 13 23.Still002

 

 

Landelijke en klassieke voordeuren

Voorbeelden van landelijke en klassiek voordeuren. Let op: er is nog veel meer mogelijk!

Moderne voordeuren

Voorbeelden van moderne voordeuren. Let op: er is nog veel meer mogelijk!

ANDERE Voordeuren en buitendeuren

Wilt u een ander product eventueel met kozijnen? Wij hebben uiteraard ook:

 

Toch liever wel een showroom bezoeken?

Afspraak in de showroom