Binnendeuren kopen in Haarlem

Bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren en woont u in Haarlem en omstreken? Heeft u momenteel kozijnen waar u nieuwe binnendeuren in wil? Wij hebben diverse binnendeuren die in bestaande kozijnen, met nieuwe kozijnen of zonder kozijnen geplaatst kunnen worden. Wij meten en monteren ook in Haarlem, Bloemendaal, Zandvoort en regio Haarlemmermeer.

 

Wij hebben diverse binnendeuren die in bestaande kozijnen, met nieuwe kozijnen of zonder kozijnen geplaatst kunnen worden. Zowel stompe deuren als opdekdeuren in staal look of dichte varianten. Daarnaast hebben wij ook deuren met nieuwe kozijen en deuren zonder kozijnen zoals stalen deuren, taatsdeuren en schuifdeuren. Al onze producten worden op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd met de kwaliteit die u van ons verwacht.

Het begint bij een adviesgesprek in één van onze showrooms. De adviseur neemt dan de mogelijkheden met u door en maakt vrijblijvend een offerte voor u op. Komt u gerust eens langs bij één van onze showrooms ter inspiratie of plan uw advies gesprek in.

Binnendeuren

Wij leveren onder andere:

  • Taatsdeuren;
  • Schuifdeuren;
  • Stalen deuren;
  • Staal look deuren;
  • Stompe deuren;
  • Dichte binnendeuren;
  • Opdekdeuren.

 

Binnendeuren op maat

Wij, als Deurenspecialist Simon Maree maken onze binnendeuren altijd op maat zodat het goed sluit en daarnaast er strak uitziet. Naast onze uitgebreide showroom beschikken we over een uitgebreide werkplaats. Pure vakmensen zijn hier dagelijks bezig met het bewerken van verschillende type deuren. Ook het perfect afhangen van binnendeuren is voor onze timmermannen geen probleem.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze binnendeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Impressie binnendeuren

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}